Mehiläinen

Terveyspalvelut Mehiläisestä

HJK ja Urheilu Mehiläinen ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta 1.1.2021 alkaen. Yhteistyön myötä kaikille HJK:ssa pelaaville - juniorijoukkueista edustusjoukkueeseen - on käytössä Mehiläisen Tapaturmapäivystys, Urheilu Mehiläisen oma terveydenhuollon tiimi, Mehiläisen kattava palveluvalikoima ja HJK:n oma seurakoordinaattori.

  • Tapaturmapäivystys auttaa tapaturman sattuessa.
  • Urheilu Mehiläisen terveydenhuollon tiimi koostuu eri alojen asiantuntijoista ja tukee kaikenikäisten urheilijoiden kokonaisvaltaista terveyttä, hoitaa urheiluvammoja ja sairastumisia sekä varmistaa turvallisen kentille paluun.
  • Mehiläisen kattava palveluvalikoima mahdollistaa kaikkien terveydenhuollon palveluiden saamisen saman katon alta.
  • HJK:n seurakoordinaattori Elina Myllymäki neuvoo ja auttaa sopivan terveydenhuollon asiantuntijan valinnassa sekä vakuutusasioissa, ja järjestää HJK:lle räätälöityjä urheilijoiden terveyttä edistäviä koulutuksia.

Tärkeät yhteystiedot

Kiireellistä hoitoa vaativissa tapaturmissa palvelemme HJK:n omassa asiakaspalvelunumerossa 010 414 4400 (ma-pe klo 8 – 21, la-su klo 9 – 21). Numerossa hoitaja antaa ohjeet tapaturman hoitoon ja varaa tarvittaessa ajan tapaturmapäivystykseen. Numerosta saa lisäksi neuvoja vakuutusasiointiin ja maksukäytäntöihin liittyen. Tapaturmapäivystys sijaisteen Lääkärikeskus Mehiläinen Töölön 3. kerroksessa.

Kiireettömissä asioissa voi tehdä ajanvarauksen ympäri vuorokauden numerosta 010 414 00* tai osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi. Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee joka päivä vuorokauden ympäri.

OmaMehiläisen Digiklinikka palvelee HJK:n pelaajia ja perheenjäseniä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ja ilman ajanvarausta. Lataa OmaMehiläinen-applikaatio puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi tai käytä osoitteessa oma.mehilainen.fi.

HJK:n seurakoordinaattori Elina Myllymäki 040 663 7470 tai elina.myllymaki@mehilainen.fi

Lääkärikeskus Mehiläinen Töölö, Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki.

  • Tapaturmapäivystys, 3. kerros
  • Urheilu Mehiläinen, 2. kerros
  • Laboratorio ja kuvantaminen, 1. kerros
  • Magneettikuvaus, -1. kerros

*Soitto 010 -alkuisiin numeroihin maksaa (0,084 €/min.). Jonotus on maksullinen.

OmaMehiläinen ja OmaUrheilu – tukea ja etuja sinulle ja seurallesi

OmaMehiläinen on Mehiläisen turvallinen ja maksuton palvelu, joka helpottaa sinun ja perheesi terveysasioiden hoitamista ja niin omat kuin sovellukseen liitettyjen perheenjäsentesi terveystiedot ovat jatkuvasti käden ulottuvillasi! OmaMehiläisen kautta käytössäsi on mm. Digiklinikan etävastaanotto, josta saat apua sinun ja perheesi kaikkiin terveyshuoliin ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Helmikuussa 2021 OmaMehiläinen-applikaatioon avautuu HJK:lle OmaUrheilu-seurasivu! Rekisteröitymällä HJK:n seurasivulle saat käyttöösi terveyttä edistäviä etuja ja asiointisi Mehiläisessä auttaa HJK:n resursseja kenttätason toiminnan kehittämisessä sekä auttaa pitämään harrastamisen kustannukset mahdollisimman pienenä. Seurasivulle voi rekisteröityä niin HJK:ssa pelaavat kuin heidän perheenjäsenensäkin.

Saat molemmat palvelut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-applikaation puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Vanhempi voi rekisteröidä omaan käyttäjäprofiiliinsa sekä OmaMehiläisessä että OmaUrheilussa lapsen, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Näin myös junioripelaajat saavat OmaMehiläisen Digiklinikan ja edut käyttöönsä ja voivat kerryttää seuran tukipottia.