Et ole yksin

Et ole yksin

HJK on pilottiseurana mukana Väestöliiton ja urheilun lajiliittojen Et ole yksin -hankkeessa, jonka avulla halutaan ennaltaehkäistä sekä kitkeä epäasiallista käytöstä urheilun parissa. Jokaisella on oikeus nauttia urheilusta turvallisesti, sekä tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti.

Klubiperheessä kukaan ei ole yksin – otamme kaikki huomioon ja arvostamme erilaisuutta. Siksi haluamme olla yhdessä tekemässä työtä sen eteen, että tulevaisuudessa koko suomalaisen urheilun kenttä olisi entistä turvallisempi paikka ja tuottaisi iloa kaikille sen piirissä oleville.

Hankkeen pilottiseuroissa kehitetään kiusaamista ja häirintää ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, joita myöhemmin levitetään urheiluyhteisössä laajemmalle. Lisäksi tarjolla on matalan kynnyksen puhelin- ja chat-palvelut, joissa epäasiallista käytöstä kohdannut pelaaja, vanhempi tai valmentaja voi olla yhteydessä ja saada apua. Lisää tietoa osoitteesta: www.etoleyksin.fi

HJK pyrkii tehostamaan kiusaamisen ja häirinnän ennaltaehkäisyä sekä puuttumisen kulttuuria. Haluamme varmistaa, että kaikilla on nyt ja jatkossakin hyvä olla Klubissa.