Kannelmäki

Kannelmäki

HJK Kannelmäessä halutaan tarjota unohtumattomia hetkiä pelaajalle ja koko perheelle. Lapset oppivat voiton riemun ja tiukkojen pelien temmellyksessä uusia taitoja, joista on hyötyä niin jalkapallossa kuin elämässä yleisemminkin. Uudet pelikaverit laajentavat kaveripiiriä ja jokainen pääsee kokemaan Klubiperheen yhteisöllisyyden.

Kannelmäestä löytyy joukkueet 6-vuotiaista 12-vuotiaisiin saakka. Toimintaan voi tulla mukaan kuitenkin jo 3-vuotiaasta alkaen Kannelmäen futiskoulun kautta. Yli 12-vuotiaat voivat jatkaa Klubin pelaajapolulla HJK:n West-alueen joukkueissa aikuisikään saakka.

Kannelmäen joukkueet harjoittelevat mm. Kannelmäen liikuntapuistossa sekä talvikaudella huippuolosuhteissa Pajamäen hallissa. Harjoittelemme pienen jalkapalloilijan perustaitoja sekä lajispesifisti että yleisliikunnallisuuden näkökulmasta erilaisten pelien, trillien ja leikkien keinoin. Kaikki toiminta on lapsilähtöistä ja jokaisella pelaajalla on mahdollisuus edetä pelaajapolulla omaan yksilölliseen tahtiinsa. Toiminnassa huomioidaan pelaajien yksilöllinen kasvu- ja kehitystahti. Jokaiselle löytyy aina soveltuva ryhmä sekä harjoitteluun että pelaamiseen.

Toimintaa ohjaavat HJK:n koulutetut valmentajat lastentarhanopettajaksikin valmistuneen kaupunginosavastaava Pekka Hyvärisen johdolla. Pelaajilla on mahdollisuus hyödyntää myös HJK Klinikan lisäpalveluita, kuten fysioterapiaa.

Joukkueiden toimintaan voi tulla tutustumaan ilman aiempaa kokemusta. Jalkapallo on usein koko perheen harrastus, ja vanhemmat ovatkin tervetulleita mukaan toimintaan useisiin eri toimihenkilörooleihin. Voit tulla tutustumaan toimintaan ottamalla yhteyttä haluamasi joukkueen joukkueenjohtajaan.

Tutustu HJK:n pelaajapolkuun

Joukkueet