Stadium

Stadium ja HJK tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa

Stadium on seuran virallinen varustetoimittaja ja Adidas seuran virallinen varustemerkki. Stadium Team Sales toiminnan kautta on seuralla mahdollisuus tehdä seura- ja joukkuetilauksia helposti ja vaivattomasti sekä samalla kerätä bonusta seuran tai joukkueiden tulevia varustehankintoja varten.

Stadium on tehnyt yhteistyössä HJK:n kanssa virallisen seuramalliston. Mallisto on esillä HJK:n virallisella varustesivustolla: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1450358

Yhteinen varustus on joukkueen yhteishengen ja yhteenkuuluvuuden kannalta yksi olennainen tekijä. Joukkueen tulee määritellä itselleen ns. pelaajien perusvarustepaketti kaudelle eli mitä seuravarusteita jokaisella pelaajalla tulee olla. Nuorimmilla ikäluokilla ainakin pelivarustepaketti (pelipaita, shortsit ja pelisukat) ja harjoituspaita.

Stadium Team Sales varusteiden tilaaminen ja toimintaohjeet:

Sovituskoot

Varusteet on hyvä sovittaa ennen tilaamista. Tilaa sovituskoot sähköpostitse osoitteesta teamsales.tammisto@stadium.fi ja ilmoita sovitettavat tuotteet ja koot. Kun saat vastauksen, niin nimelläsi/joukkueen tiedoilla on valmiina sovituskassi noudettavaksi Stadium Tammistosta. Seuramalliston tuotteita pääsee myös katsomaan ja sovittamaan Stadium Tammiston toimipisteessä. Sovitusaika: Max 1 viikko. Huom. sovituskoot palautettava hyvässä kunnossa ja puhtaina. Rikki mennyt / likainen / kadonnut tuote veloitetaan joukkueelta.

Tilaaminen

Kaikki Team Sales tilaukset tulee tehdä käyttäen nettikauppaa.

Tilaukset toteutetaan lähtökohtaisesti joukkuetilauksina, joukkueen varustevastaava kerää joukkueen tilaukset yhteen ja toimii yhteyshenkilönä tilauksissa. Näin toimitusvarmuus pysyy, joukkueen varusteet pysyvät yhtenäisinä ja Stadium pystyy palvelemaan joukkueita paremmin.

Valitettavasi emme ota tilauksia vastaan Stadium myymälässä.

Stadium Team Sales konsepti päivityksien myötä, pystymme tarjoamaan yksittäistilaukset HJK:n varusteista sivustolta: https://www.stadium.fi/seurat/1450358. Täältä löydät kaikki tuotteet, jotka ovat tilattavissa nopealla toimitusajalla 3-8 arkipäivää.

Pelipaidat sekä erikoispainatuksilla olevat tuotteet tilataan kootusti joukkuejohtajan kautta sivustolta: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1450358. Olethan yhteydessä Team Sales -myyjään, jos sinulla ei ole tunnuksia sivustolle!

Stadium Team Sales Tammisto on HJK:n tukikohta varustehankinnoissa. Sieltä löytyvät malli- ja sovituskappaleet. Kaikki Stadium Team Sales yksiköt ovat tietoisia HJK:n seuramallistoista ja yhteistyöstä. Näin ollen voi tilauksen tehdä myös näiden yksiköiden kautta. Team Sales yksiköt pääkaupunkiseudulta löydät täältä: www.stadiumteamsales.fi

Painatus

Stadium on rakentanut oman painotalon keskusvaraston yhteyteen toimitusvarmuuden ja nopeuden parantamiseksi. Näin ollen pystyy Team Sales myyjä seuraamaan tilauksen kulkua ja tiedottamaan tarvittaessa tilauksen kulusta asiakkaalle. Teamsales ja painotalomme tietävät miten HJK:n seuravaatteet painatetaan. Eli seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen.

Sponsorilogot ja erikoispainatukset

Sponsorilogot sekä kaikki erikoispainatuksiin liittyvät painatukset tehdään Stadiumteamsales.fi -sivuston kautta. Olethan yhteydessä Team Sales -myyjään, jos sinulla on kysyttävää sponsorointi -ja erikoispainatuksista.

Toimitusaika

Stadiumin uuden konseptin myötä pystymme tarjoamaan HJK:n jäsenille nopean toimitusajan Stadium.fi -sivuston tuotteista. Näissä tuotteissa toimitusaika on 3-8 arkipäivää sisältäen painatukset.

Stadiumteamsales.fi -sivuston toimitusaika on 14 arkipäivää, kun tuote saapuu painotalollemme. Huomioi, että 14 arkipäivän toimitusaika on voimassa silloin, kun tuote on saatavilla Stadiumin omalta puskurivarastolta, sekä tilaus ja painatusmateriaali on toimitettu Stadiumteamsales.fi tilausjärjestelmään. Tilauksen kesto on 4 viikkoa, jos tuote saapuu merkin keskusvarastolta.

Mikäli tilaus viivästyy Team Sales Asiakaspalvelu lähettää siitä tiedon 72h kuluessa, jolloin Asiakaspalvelun velvollisuus on olla yhteydessä asiakkaaseen valmiilla ehdotuksella tilanteen ratkaisemiseksi (tuotteen vaihto, koon vaihto ym.).

Nouto ja maksu

Uudistetuilla sivustoilla pääset valitsemaan haluamasi noutopisteen tilauksellesi. Valitsemalla noutopisteeksi lähimmän Stadium myymäläsi, lähetyskustannus on aina 0€.

Tarjoamme uudistetuilla sivuilla useita eri maksuvaihtoehtoja. Verkkopankki -, Stadium Lasku -, Bonus sekä Lahjakortti -maksutavat.

Bonusta kaikista ostoista

Joukkuehankinnoista Stadium maksaa joukkueille 6% bonuksen, joita joukkue voi käyttää esim. pallojen tai muiden varusteiden tilaamiseen.

Lisäksi kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-liikkeistä, rekisteröidään ostokset kyseisen HJK:n joukkueen Team Stadium -tilille. Tue siis Seuraasi/ Joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.

Jos olet jo Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään www.stadium.fi/teamsales sivustolla ja seurata ohjeita, jotta voit valita joukkueen, jota haluat tukea. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen, niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY JÄSENEKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Jäsenyys on ilmaista ja voit myös valita kortittoman jäsenyyden. Rekisteröidy siis osoitteessa www.stadium.fi/teamsales

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Seurallesi, joka saa 3% lisäbonuksen kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi niin sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi.

Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit). Tämä on selvä lisä joukkueen varustekassaan!

Bonukset maksetaan seuraavan vuoden helmikuussa joukkueen bonustilille, josta ne ovat käytettävissä varustehankintoihin kyseisen vuoden joulukuuhun asti. Bonukset vanhenevat aina vuoden vaihteessa, täten bonuksia on hyvä käyttää joukkuetilauksiin vuoden alusta lähtien.

Asiakaspalvelu

Stadium Team Sales asiakaspalvelu palvelee teitä kaikissa Team Sales tilauksiin, laskutuksiin sekä reklamaatioihin liittyvissä kysymyksissä.

Stadium.fi -sivuston tilauksissa asiakaspalvelu:
0753 252 200 (Ma-Pe 9-17)
Info.fi@stadium.fi

Stadiumteamsales.fi -sivuston tilauksissa asiakaspalvelu:
020 144 108 09 (Ma-Pe 11-16)
Info.teamsales@stadium.fi