Lasten futiskoulu

Lasten futiskoulu

Lapset voivat tutustua jalkapalloon HJK:ssa 3-vuotiaasta alkaen. Seura järjestää futiskoulua ympärivuotisesti ja toimintaa on Herttoniemessä, Arabianrannassa / Kalastamassa, Kannelmäessä, Lauttasaaressa / Ruoholahdessa, Meilahdessa, Malmilla sekä Munkkiniemessä.

Futiskoulussa lapset oppivat monipuolisesti liikunnan perustaitoja: juoksua, hyppyjä, tasapainonhallintaa, väistämistä, heittämistä sekä pallon käsittelyä. Nämä perustaidot ovat lajin oppimisen perusta. Toiminta etenee oman kehon hallinnan kautta perusliikkeisiin. Liikkumisen kautta lapsi oivaltaa mm. erilaisia suuntia, tasoja, muotoja ja voiman käytön hallintaa.

Futiskoulun ohjelma tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Tunnit on rakennettu huomioiden lapsen kehityksen tärkeät alueet kussakin ikävaiheessa. Ohjaajat ovat koulutettuja huomioimaan myös kunkin lapsen yksilöllinen kehitysvaihe. Näin taataan, että jokainen lapsi kokee onnistumisen elämyksiä omassa suorituksessaan. Ryhmässä liikkuminen ja kaverin kannustaminen ovat jalkapallokoulussa tärkeitä.

Futiskoulun jälkeen jalkapalloharrastusta voi jatkaa HJK:n kaupunginosajoukkueissa. Lue lisää aloittavista ikäluokista >>

Kevätkauden 2021 futiskoulut ovat päättyneet. Syyskauden futiskoulut alkavat viikolla 38.

Kesän viikonloppujen futiskoulut

Kesän viikon futiskoulut

Kesän aamufutiskoulut