Jalkapalloleirit

Jalkapalloleirit

HJK-leiritoiminta panostaa pieniin ryhmiin (40 lasta leiriviikolla) ja toimii niissä leiripaikoissa, joissa turvallisuus hyvän hygienian ja tarpeellisen toimintaväljyyden suhteen voidaan varmistaa. Kokopäiväiset futisleirit on tarkoitettu 7-12-vuotiaille (2013-2009 syntyneet).

Jalkapalloleirillä harjoitellaan kahdesti päivässä, aamulla sekä iltapäivällä. Harjoitusten välissä on jalkapalloteemaisia leikkejä ja pelejä ruokailuja unohtamatta. Päivä vietetään pääosin ulkona.

HJK-leireillä yhdistyvät hauskanpito, harjoittelu ja yhdessä tekemisen ilo. Ohjaajina toimivat seuran junioritoiminnan huippuvalmentajat sekä HJK iltapäiväkerho-ohjaajat.

Ajankohta

Päivittäinen leiriaika klo 8.30-16.30.

Vko 23Vko 24Vko 25
7.-11.6.14.-18.6.

21.-24.6.
(huom. juhannus)

TöölöTäynnäTäynnäTäynnä
Meilahti/LehtikuusentieTäynnäTäynnäTäynnä


Leirit

Töölön jalkapalloleiri (2013-2012 syntyneet)
Töölön jalkapallokentät ja Olympiastadionin iltapäiväkerhotila
Leirillä on käytössään koko viikon ajan Töölön urheilukentät sekä Olympiastadionin iltapäiväkerhotilat.

Meilahden/Lehtikuusentien jalkapalloleiri (2011-2009 syntyneet)
Jalavatie 6, 00270 Helsinki / Lehtikuusentie 5, 00270 Helsinki
Leirin kotipesä on Meilahden ala-asteen pääaula. Harjoitukset pidetään Lehtikuusentien kentällä. Harjoitusten välissä syödään Meilahden ala-asteella ja leikitään Valpurinpuistossa.

Hinta

Hintaan sisältyy ammattilaisten valmistama lounas ja välipala sekä ohjattu leiritoiminta ja vakuutus. Voit ilmoittautua joko yhdelle tai useammalle päivälle taikka koko viiden päivän leirille.

Viisi päivää: 145 € (ma-pe)
Yksittäiset päivät: 35 € / pvä
Juhannusviikko 116 € (ma-to)

Ilmoittaudu mukaan

Kesän 2021 jalkapallokoulut ovat täynnä. Voit ilmoittautua jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen leiritoiminta@hjk.fi.

Seuraamme tarkasti viranomaisohjeita ja epidemiatilanteen kehittymistä. Tilanteen muuttuessa muutokset myös ilmoittautumisajankohtaan ja leireihin ovat mahdollisia. Minimimäärä osallistujia on 10, jotta toiminta järjestetään.

Peruutukset ja muutokset varauksiin voidaan tehdä ilman kuluja viimeistään 7pv ennen leirin alkua. Tämän jälkeen osallistujien lukumäärän muutoksista veloitetaan 100 %. Ilmoittautumiset laskutetaan leiriä edeltävällä viikolla. Huomioimme peruutuskäytännöissä kulloinkin voimassa olevat kansalliset ja alueelliset epidemiaohjeistukset esimerkiksi karanteeneihin liittyen.