Julkaistu

Valmennuspäällikkö Timo Räikkönen töihin MIELI ry:hyn

Vuodesta 2016 asti HJK ry:ssä valmennuspäällikkönä työskennellyt Timo Räikkönen siirtyy uusien haasteiden pariin. Räikkönen aloittaa työt asiantuntijana Nuori mieli urheilussa -hankkeessa.

Tyttöjen kaupunginosapuolen valmennuspäällikkö Timo Räikkönen siirtyy MIELI ry:n uuteen hankkeeseen, jonka tavoitteena on tuoda konkreettisia työvälineitä mielenterveysosaamisesta lasten ja nuorten urheiluun. Hankkeessa tarjotaan myös koulutusta valmentajille lasten ja nuorten turvallisen kasvun ja kehityksen tukemiseen sekä mielenterveystaitojen hyödyntämiseen osana valmennusta. Työ sisältää myös yhteistyötä ja verkostoitumista urheiluseurojen sekä lajiliittojen kanssa.

– Kiitokset kaikille viimeisistä neljästä vuodesta, mukavaa on ollut! Jatkan toki valmentamista seurassa myös ensi kaudella eli varmasti näemme myös jatkossa kentän laidalla, Räikkönen huikkaa.

– Olemme innoissamme, mutta tietysti hieman haikeana että Timo lähtee. Hän ei ole pelkästään kehittänyt seuran pelaajia, vaan tuki lasten ja nuorten kokonaisvaltaista kehittymistä, avaa toiminnanjohtaja Timo Muurinen.

Kiitos Timo, onnea sekä menestystä uuteen pestiin!