Julkaistu

Kesätöihin Klubiin

Oletko kiinnostunut työskentelemään kesällä lasten liikunnan parissa? HJK etsii motivoituneita ja oma-aloitteisia ohjaajia liikunnallisille kesäleireille!

Kesän liikuntaleirit on suunnattu 6–11-vuotiaille lapsille. Leirien sisällössä korostetaan liikunnan monipuolisuutta pelaten ja leikkien. Ohjelmassa on erilaisia lajiaktiviteettejä, retkiä ja iloista ryhmätoimintaa. Leiritoimintaa järjestetään Munkkivuoressa, Meilahdessa, Hermannissa, Maunulassa sekä Punavuoressa. Kesätyöt ajoittuvat viikoille 23–27 sekä viikolle 31.

Haemme leiriohjaajien joukkoomme iloisia, oma-aloitteisia ja liikunnallisia nuoria, jotka viihtyvät lasten kanssa. Meillä asenne ratkaisee aiempaa työkokemusta enemmän. HJK:n leirit tarjoavat kesätyöpaikan, josta ei naurua ja liikettä puutu!

HJK:n liikuntaleireillä on kesätyömahdollisuuksia myös alle 18-vuotiaille. Mikäli olet 15–17-vuotias, voit työllistyä HJK:n liikuntaleireille Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta korkeintaan kahdeksi viikoksi. Jakson ei tarvitse olla yhtäjaksoinen. Yhdeksäsluokkalaiset voivat työllistyä HJK:n leireille Helsingin kaupungin opiskelijoille jakamalla kesäsetelillä.

Hakuaika päättyy 25.4.2021.

Hae kesätyöpaikkoja tästä

Lisätietoja:
leiritoiminta@hjk.fi