Julkaistu

HJK ry:n ja LähiTapiola Pääkaupunkiseudun yhteistyö lasten liikuttamiseksi jatkuu

HJK ry ja LähiTapiola Pääkaupunkiseutu jatkavat vuonna 2017 alkanutta yhteistyötään. Kumppanuuden keskiössä on lasten ja nuorten liikunnan tukeminen ja mahdollistaminen.

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu haluaa yhteistyöllä HJK ry:n kanssa tukea lasten ja nuorten liikkumista ja mahdollistaa liikuntaharrastuksen mahdollisimman monille.

–Jalkapallo on paljon enemmän kuin pelaamista. Se tarjoaa liikunnallisen elämäntavan ohella esimerkiksi mahdollisuuden kehittää sosiaalisia taitoja ja saada uusia ystäviä. Harrastaminen tutkitusti ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja paikallisena elämänturvayhtiönä haluamme yhdessä HJK:n kanssa tukea lasten ja nuorten liikunnallista elämäntapaa, sanoo LähiTapiola Pääkaupunkiseudun toimitusjohtaja Harri Mattinen.

– Liikunta ja jalkapallo kuuluvat kaikille! On erittäin hienoa, että voimme yhdessä LähiTapiolan kanssa olla mahdollistamassa lasten ja nuorten kasvua sekä kehitystä liikunnan parissa. Meillä on yhteinen kunnianhimoinen tavoite: saada lasten liikkumisen määrä nousemaan ja kehittymään alueittain Helsingissä sekä saamaan toimintaan enemmän lapsia, jolloin myös yhteisen toiminnan vaikuttavuus lisääntyy. Olemme LähiTapiolan kanssa isoja toimijoita ja haluamme yhdessä kantaa vastuuta liikkumisen lisäämisestä, kertoo HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen.

LähiTapiolan tuesta osa ohjataan HJK:n lasten liikuntaleireihin, jotka ovat avoimia kaikille seurataustaa katsomatta. LähiTapiolan tuella mahdollistetaan leirille osallistuminen myös niille, joilla ei perheen taloudellisen tilanteen vuoksi olisi muuten mahdollisuutta osallistua leirille. Lisäksi osa LähiTapiolan tuesta ohjataan Aulis Rytkönen -rahastoon, jonka tavoitteena on mahdollistaa lasten ja nuorten jalkapallon pelaaminen perhetaustasta, taloudellisista syistä tai vaikkapa fyysisestä vammasta huolimatta.

Kiitos LähiTapiola Pääkaupunkiseutu, että liikutatte lapsia kanssamme!