Maksut

HJK ry:n jäsenmaksu 2019

Seuran jäsenmaksu on vuosittainen maksu jäsenilleen (pelaajille), jonka suuruuden tulevalle kaudelle päättää seuran syyskokous. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys seurassa pelaamiselle.

Vuonna 2019 jäsenmaksu on 150 euroa. Mikäli useampi perheenjäsen pelaa HJK:n joukkueissa, on jäsenmaksu yhdestä perheenjäsenestä 150 euroa ja seuraavien osalta 75 euroa per pelaaja. Perhealennus on voimassa vain täysimääräisestä jäsenmaksusta.

Pelaajan liittyessä seuraan 1.7. tai sen jälkeen, on jäsenmaksu 75 euroa. Puolikkaasta jäsenmaksusta ei myönnetä perhealennusta. Seuraan 1.10. ja sen jälkeen liittyneille osoitetaan vasta seuraavan vuoden jäsenmaksu.

Pelaajan lopettaessa kesken kuluvan kauden (viimeistään 30.4.) muodostuu puolivuotinen jäsenmaksu maksettavaksi.

Futsal-pelaajan jäsenmaksu on 75 euroa. Futsal-pelaajan jäsenmaksusta ei myönnetä perhealennusta. Mikäli futsal-pelaaja pelaa myös seuran jalkapallojoukkueessa, maksaa hän vain yhden jäsenmaksun, 150 euroa.

Aloittavan ikäluokan jäsenmaksu

Aloittava ikäluokka tarkoittaa kyseisenä vuonna perustettavia nuorimpien ikäluokkien joukkueita. Aloittavan ikäluokan jäsenmaksu on 50 euroa. Aloittavan ikäluokan jäsenmaksuun ei myönnetä sisaralennusta. Vuonna 2019 aloittavan ikäluokan joukkueita ovat toukokuussa perustettavat, vuonna 2013 syntyneiden joukkueet.

Jäsenmaksuilla mahdollistamme kaudella 2019 mm. seuraavia toimintoja:

· päätoimiset työntekijät mahdollistamassa ja kehittämässä seuran toimintaa ja pelaajia
· valmentajien koulutus (SPL) sekä valmentajakerhot
· toimihenkilökoulutukset
· www.hjk-j.fi -internet-sivusto
· Jalkkis.net -hallintatyökalu seuran ja joukkueen käyttöön
· ASIO-vuoronvarausjärjestelmä
· joukkueiden toimihenkilöille Klubikortit (3 kpl/joukkue)
· Telia 5G Areenan kokoustilat joukkueille maksutta​
· matkavakuutus joukkueille

Jäsenetuja mm.

· Saat kunnian kantaa 112-vuotiaan, perinteikkään seuran logoa rinnassasi
· Klubikortti, jolla lunastat jäsenetusi ja pääset katsomaan HJK:n Veikkausliigan, Naisten Liigan sekä Klubi 04 -joukkueen kotiotteluita kaudella 2019
· Saat alennuksia sekä vaihtuvia tarjouksia HJK ry:n yhteistyökumppaneilta

 

Joukkuemaksut

Jäsenmaksun lisäksi jokaisella joukkueella on omat joukkuemaksunsa, joilla katetaan joukkueen toimintaa. Joukkuemaksuihin sisältyy esimerkiksi valmennus, kenttävuorot, sarja- ja turnausosallistumiset, tarvikkeet ja varusteet sekä pelipassit ja vakuutukset.

Joukkuemaksu määräytyy joukkueen kausi- ja varainkäyttösuunnitelman perusteella ja hyväksytetään joukkueen vanhempainkokouksessa.