Pajulahden leirit

Pajulahden leirit

HJK järjestää joukkueilleen erittäin suosittuja Pajulahden leirejä kolme kertaa vuodessa. Pajulahden urheiluopistolla leireilee vuosittain jopa yli 100 klubilaista junioria sekä toimihenkilöä!

Joukkueet pystyvät räätälöimään leirin omanlaiseksi. Urheiluopisto Pajulahti tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen laji- ja oheisharjoitteluun sekä luentoihin. HJK:lla on säävarauksella käytössä leiriviikonloppuisin kaikki urheiluopiston tarjoamat tilat, kuten: jalkapallohalli, molemmat liikuntahallit, tekonurmi, juoksusuora, uimahalli, rantasauna sekä luentotilat.

Loppuvuonna pidettävä leiri sopii mainiosti kaikille HJK:n joukkueille. Se on ollut erityisesti uusien ikäluokkien, yhdistyneiden sekä vasta perustettujen joukkueiden suosiossa. Myös vanhemmat ja muu perhe ovat tervetulleita leireille. Viikonloppu Pajulahdessa tarjoaa oivallisen mahdollisuuden seurata joukkueen tapahtumia sekä viettää rentouttavaa ja liikunnallista aikaa urheiluopistolla!

Seuraavan seuran järjestämä Pajulahden leiri on 26.11.-28.11.2021.

Ilmoittautumisen suoraan Juuso Muuriselle.

Pajulahden leirin hinta on 170€ / osallistuja

Pajulahden leirin täysihoito sisältää:
Bussikuljetuksen Pajulahteen ja takaisin. Lähtö sekä paluu Bolt Arenalta.
Viikonlopun majoituksen (pe-su)
Ruokailut pe-su (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala)
Pajulahden urheiluopiston tilojen käytön (jalkapallohalli, kentät, urheilusalit, luentotilat, saunat yms.)
Valmiin leiriohjelman sekä harjoituskartan

* Ilmoittautumiset ovat sitovia ja mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa alle kolme viikkoa ennen leirin alkua, tulee tästä joukkueelle 500€:n sakko.