Leirit

Syyslomaleirit Hermannissa, Töölössä ja Meilahdessa viikolla 42.

Ilmoittautuminen avautuu 16.9.2020.

Ilmoittautumaan pääset tästä: https://www.lyyti.in/Syyslomaleirit_2020

Syyslomalla 2020 HJK-leiritoiminta panostaa edelleen pieniin ryhmiin ja toimii niissä leiripaikoissa, joissa turvallisuus hyvän hygienian ja tarpeellisen toimintaväljyyden suhteen voidaan varmistaa. Kokopäiväleirit syyslomalla on suunnattu 7-12 -vuotiaille (1.-6.-luokkalaisille).

Syyslomalle tarjotaan kahta erilaista leirikokonaisuutta. Futisleirillä Töölössä harjoitellaan lajin parissa kahdesti päivässä. Meilahden ala-asteen (Jalavatie 6) ja Hermannin (Saarenkatu 5) liikuntaleireillä kokeillaan eri lajeja ja liikkumisen muotoja - jalkapalloa unohtamatta.

Leiriaika 8:30-16:30, ohjattu toiminta alkaa 9:30. Päivä vietetään pääosin ulkona ja sisältää kaksi ohjattua valinnaista liikuntatuokiota. Lounas ja välipala syödään ammattilaisten valmistamana. Leirin hinta on 145 eur / vko (ma-pe) tai 35 eur / yksittäinen leiripäivä. Leiriviikon hintaan sisältyy lounas, välipala, ohjattu toiminta ja vakuutus.

HJK-leireillä yhdistyvät hauskanpito, harjoittelu ja yhdessä tekemisen ilo. Ohjaajina toimivat seuran juniorivalmentajat ja iltapäiväohjaajat. Tervetuloa!

Lisätietoa leireistä voi kysyä: leiritoiminta@hjk.fi