Aikuisten futiskoulu

Aikuisten futiskoulu

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa tai päästä liikkumaan mahtavassa porukassa? HJK:n aikuisten Futiskoulu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille – aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita!

Tervetuloa nauttimaan maailman suosituimman urheilulajin kiehtovista saloista ja mahtavasta treenifiiliksestä! Suomen ykkösseura järjestää jälleen kerran stadin ytimessä aikuisille suunnatun jalkapallokoulun. Ohjaajina toimivat HJK:n ammattilaiset sekä vierailevina tähtinä pelaajia ja muita klubilaisia.

Aikuisten futiskoulu on avoin kaikille aikuisiän saavuttaneille kunnon kohottamisesta ja jalkapallotaitojen oppimisesta sekä kartuttamisesta kiinnostuneille naisille sekä miehille

– Futiskoulussa lähdetään yhdessä kesyttämään palloa, ei otsa rypyssä, vaan liikunnasta sekä hyvästä seurasta nauttien. Treeneissä tehdään perustaitoharjoitteita, mutta pelaamme paljon, sillä siinä karttuu niin tekniikka kuin pelitaidot, avaa futiskoulun vastuuvalmentaja Jami Siponen.

Aikuisten futiskoulu järjestetään hienoissa puitteissa, stadin ytimessä, Töölön kuplahallilla. Futiskolulaisilla on käytössään koko kenttä ja ohjaajina toimivat seuran ammattilaiset sekä vierailevat tähdet.

– Pelaajat ovat kiitelleet, että on mukava saada erilaista näkökulmaa vierailevilta valmentajilta. Erityisesti naisten liigajoukkueen pelaajat ovat tuoneet uusia kujeita treeneihin.

Siponen on ollut mukana futiskoulun toiminnassa alusta lähtien. Tälle kaudelle hänellä on kuitenkin erityinen toive.

– Kentällä on vuosien varrella ollut paljon pelaajien isiä ja äitejä, sekä muita HJK:n taustahenkilöitä. Haluan toivottaa myös seuran ulkopuolelta tulemaan rohkeasti mukaan, olemme täällä kaikki yhtä perhettä.

HJK:n suositun Aikuisten Futiskoulun talvikausi starttaa tiistaina 5.11.2019 ja treenit loppuvat tiistaina 28.4.2020 (yhteensä 22 harjoituskertaa).

Treenit pidetään tiistaisin klo 21.00-22.00 Töölön kuplahallissa (Bolt Areenan takana). Aikuisten Futiskoululaisilla on käytössään koko kenttä.

Aikuisten futiskouluun mahtuu mukaan 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Hinta 200€, joka pitää sisällään harjoitus t-paidan sekä vakuutuksen. Ilmoittautumiset Futiskouluun tästä linkistä >>>
(Huom! Ilmoittautuminen on sitova eikä perityistä maksuista tehdä palautuksia pl. vakavat loukkaantumiset)

Ilmoittaudu HJK:n Aikuisten Futiskouluun >>