Aikuisten futiskoulu

Aikuisten futiskoulu

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa tai päästä liikkumaan mahtavassa porukassa? HJK:n aikuisten Futiskoulu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille – aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita!

Tervetuloa nauttimaan maailman suosituimman urheilulajin kiehtovista saloista ja mahtavasta treenifiiliksestä! Suomen ykkösseura järjestää jälleen kerran stadin ytimessä aikuisille suunnatun jalkapallokoulun. Ohjaajina toimivat HJK:n ammattilaiset sekä vierailevina tähtinä pelaajia ja muita klubilaisia.

Aikuisten futiskoulu on avoin kaikille aikuisiän saavuttaneille kunnon kohottamisesta ja jalkapallotaitojen oppimisesta sekä kartuttamisesta kiinnostuneille naisille sekä miehille

– Futiskoulussa lähdetään yhdessä kesyttämään palloa, ei otsa rypyssä, vaan liikunnasta sekä hyvästä seurasta nauttien. Treeneissä tehdään perustaitoharjoitteita, mutta pelaamme paljon, sillä siinä karttuu niin tekniikka kuin pelitaidot, avaa futiskoulun vastuuvalmentaja Jami Siponen.

Aikuisten futiskoulu järjestetään hienoissa puitteissa, stadin ytimessä, Töölön kuplahallilla. Futiskolulaisten ohjaajina toimivat seuran ammattilaiset sekä vierailevat tähdet.

– Pelaajat ovat kiitelleet, että on mukava saada erilaista näkökulmaa vierailevilta valmentajilta. Erityisesti naisten liigajoukkueen pelaajat ovat tuoneet uusia kujeita treeneihin.

Siponen on ollut mukana futiskoulun toiminnassa alusta lähtien. Tälle kaudelle hänellä on kuitenkin erityinen toive.

– Kentällä on vuosien varrella ollut paljon pelaajien isiä ja äitejä, sekä muita HJK:n taustahenkilöitä. Haluan toivottaa myös seuran ulkopuolelta tulemaan rohkeasti mukaan, olemme täällä kaikki yhtä perhettä.

HJK:n suositun Aikuisten Futiskoulun talvikausi 2020-2021 starttaa tiistaina 3.11.2020 ja treenit loppuvat tiistaina 27.4.2021 (yhteensä 22 harjoituskertaa). Talvikaudella futiskouluja ei järjestetä seuraavina päivinä: 22.12., 29.12., 23.2., 6.4.

Treenit pidetään tiistaisin klo 21.00-22.00 Töölön kuplahallissa (Bolt Areenan takana).

Aikuisten futiskouluun mahtuu mukaan 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Hinta 200€, joka pitää sisällään harjoitus t-paidan sekä vakuutuksen.

Koronatilanne

  • Koronatilanteesta johtuen veloitamme Futiskoulumaksua kuukausittain, kuun alussa, toteutuneiden kertojen perusteella. Mikäli hallitus / terveysviranomaiset sulkevat sisäliikuntatilat, peruuntuneista kerroista ei veloiteta futiskoululaisia.
  • Huomioithan yleiset terveyssäännöt, jotka pystyt lukemaan tästä >>>

Töölön kuplan koronaohjeistus:

  • Jalkapalloa ei tule pelata ja harjoitella, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu koronaviruksen kannalta johonkin riskiryhmään.
  • Halliin saa mennä sisälle vasta, kun oma harjoitusvuoro alkaa ja edellisellä harjoitusvuorolla oleva joukkue on poistunut hallista. HUOM! Tyhjennäthän hallin ennen oman harjoitusvuorosi päättymistä.
  • Halli on varattu vain pelaajien ja joukkueiden käyttöön. Ylimääräiset henkilöt kuten pelaajien vanhemmat / tuttavat eivät saa mennä halliin.
  • Hallissa sylkeminen on kielletty.
  • Yskithän / aivastat omaan hihaan.
  • Pyöröovesta sisään yksi henkilö kerrallaan.
  • Huolehdithan käsihygieniasta.

Ilmoittaudu HJK:n Aikuisten Futiskouluun >>
(Huom! Ilmoittautuminen on sitova eikä perityistä maksuista tehdä palautuksia pl. vakavat loukkaantumiset)