Sinustako Klubin seuraava mediaharjoittelija?

Haluatko mukaan monipuolisiin viestinnän ja markkinoinnin hommiin hyvässä seurassa? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea osaksi Klubin työyhteisöä!

HJK ry hakee kevääksi 2019 mediaharjoittelijaa. Mediaharjoittelijana olet mukana HJK ry:n sisältötyön suunnittelussa ja toteutuksessa yhteistyössä viestintävastaavan kanssa. HJK on ryhdikäs ja vaativa työympäristö, jossa jokaisella on mahdollisuus kasvaa sekä kehittyä. Harjoittelujakson aikana pääset toteuttamaan monipuolisesti sisältöä HJK ry:n sosiaalisen median kanaviin sekä verkkosivuille. Pääset myös osallistumaan HJK ry:n viestintäkanavien kehittämiseen.

Harjoittelujakson kesto 1-3 kuukautta 1.4.-13.7.2019 välisenä aikana. Harjoittelu on palkallinen, jonka lisäksi tarjoamme näköalapaikan johtavan kotimaisen jalkapalloseuran arkeen. Huomioithan, että jalkapalloseurassa työskentelyyn kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä.  HJK:n toimitilat sijaitsevat Töölössä, Telia 5 G-areenalla.

Olet juuri oikea tyyppi meille, mikäli:

  • Opiskelet viestintää, markkinointia tai graafista suunnittelua (yliopisto, ammattikorkeakoulu tai opistotasolla) 
  • Pystyt tuottamaan teksti-, kuva-, kuvitus- ja/tai videosisältöjä HJK:n brändiin sopivalla tyylillä
  • Olet reipas, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Et myöskään tarvittaessa
    epäröi pyytää apua.
  • Hallitset vähintään kohtuullisesti digitaalisten järjestelmien ja ohjelmistojen käytön.
  • Sinulla on kokemusta tai kiinnostusta jalkapalloa kohtaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään  15.3.2019 otsikolla "MEDIAHARJOITTELIJA" osoitteeseen eeva.neuvonen@hjk.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit HJK ry:n mediaharjoittelijaksi. Kerro myös minkä pituisen harjoittelujakson voit tehdä. Liitä hakemukseesi mahdollisia teksti-, kuva-, kuvitus- tai videonäytteitä. Lisätietoja harjoittelupaikasta voi kysyä eeva.neuvonen@hjk.fi