Talvilomaleirit

TALVILOMALEIRIT

HJK järjestää talvilomalla kaksi liikuntaleiriä ja yhden jalkapalloleirin. Leirit on suunnattu 7–11-vuotiaille lapsille. HJK-leiritoiminta panostaa pieniin ryhmiin ja toimii niissä leiripaikoissa, joissa turvallisuus hyvän hygienian ja tarpeellisen toimintaväljyyden suhteen voidaan varmistaa.

Liikuntaleirien sisällössä korostetaan liikunnan monipuolisuutta pelaten ja leikkien. Ohjelmassa on erilaisia lajiaktiviteettejä, retkiä ja iloista ryhmätoimintaa. Päivä vietetään pääosin ulkona ja sisältää kaksi ohjattua valinnaista liikuntatuokiota. Jalkapalloleirillä ohjatut liikuntatuokiot ovat jalkapalloharjoituksia.

HJK-leireillä yhdistyvät hauskanpito, harjoittelu ja yhdessä tekemisen ilo. Ohjaajina toimivat seuran juniorivalmentajat ja iltapäiväohjaajat. Tervetuloa!

Ajankohta

22.-26.2.2021
klo 8.30-16.30

Leirit

Vallilan/Hermannin liikuntaleiri
Saarenkatu 4, 00550 Helsinki, Vallilan ala-asteen Hermannin sivukoulun toimipiste
Leirin käytössä on sivukoulun ip-kerhotila sekä koulun/päiväkodin piha. Leiri keskittyy liikunnan monipuolisuuteen ja ulkoiluun. Leirillä retkeillään lähialueen puistoissa.

Meilahden liikuntaleiri
Jalavatie 6, 00270 Helsinki
Leirin kotipesä on Meilahden ala-asteen iltapäiväkerhotila. Pihan lisäksi liikutaan lähipuistoissa.

Töölön jalkapalloleiri (TÄYNNÄ)
Töölön jalkapallokentät ja Olympianstadionin iltapäiväkerhotilta
Töölön jalkapalloleirillä on käyttössään koko viikon ajan Töölön kuplahalli sekä Olympiastadionin iltapäiväkerhotiloja. Jalkapalloleirillä harjoitellaan kahdesti päivässä, aamulla sekä iltapäivällä. Harjoitusten välissä on jalkapalloteemaisia leikkejä ja pelejä ruokailuja unohtamatta.

Hinta

Hintaan sisältyy ammattilaisten valmistama lounas ja välipala sekä ohjattu leiritoiminta ja vakuutus. Voit ilmoittautua joko yhdelle tai useammalle päivälle taikka koko viiden päivän leirille.

Viisi päivää: 145 € (ma-pe)
Yksittäiset päivät: 35 € / pvä

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen aukeaa 1.2.2021 klo 10.00.

Seuraamme tarkasti viranomaisohjeita ja epidemiatilanteen kehittymistä. Tilanteen muuttuessa muutokset myös ilmoittautumisajankohtaan ja leireihin ovat mahdollisia.

Ilmoittaudu tästä