Syksyn harjoitusvuorotiedote

18.9.2017

Perinteiseen malliin syksyn harjoitusvuorot ovat vähissä ja sateiset säät vaikuttavat myös joukkueen äkillisiin harjoitusvuoromuutoksiin. Joukkueen kaikki nurmivuorot päättyivät su 17.9. ja emme valitettavasti saaneet Liikuntavirastolta yhtään jatkoa vuoroille.
Pyytäisimme seuraamaan joukkueemme kalenteria syyskuun sekä lokakuun aikana normaalia useammin, koska muutokset voivat tulla kyseisenä ajanjaksona erittäin lyhyelläkin varoitusajalla.

HUOM! Mikäli harjoitusvuoromuutokset tulevat samana päivänä, jolle harjoitukset ovat merkitty, niin lähetämme muutoksesta aina viestin suoraan pelaajille. Yritämme aina löytää korvaavan paikan harjoituksille, kuin mielummin peruuttaa niitä, siksi välillä ilmoitukset saattavat tulla lyhyellä viiveellä.

Monet pelaajat ja vanhemmat ovat myös kyselleet syys-lokakuun harjoitusvuoroista, koska joukkueen harjoituskalenteri näyttää aika lailla tyhjltä tällä hetkellä. Myös treenien aikaisista alkamisajoista on käyty keskustelua. Ilmiö on valitettavasti sama kuin aikaisempina vuosina, Liikuntavirasto ei ole jakanut vielä kaikkia syksyn tekonurmivuoroja ja odottelemme niitä jo kuumeisesti. Päivitämme heti uudet vuorot kalenteriin, kun vain saamme ne käsiimme.

Syysterveisin,

Valmennustiimi