Pajamäki

Pajamäkeen paistaa aurinko! Kaksi uutta tekonurmikenttää on valmistunut elokuussa. Kentät on rakentanut tutuksi ja luotettavaksi yhteistyökumppaniksi tullut Aaba Oy. Aaba Oy on rakentanut jo tähän mennessä Lehtikuusentien, Ilomäentien ja pinnoittanut uudelleen Saharan.
Pajamäen kentät ovat yhteishanke HJK ry:n ja PPV:n kanssa.

Molemmat kentät ovat saman kokoisia. Kenttien mitat ovat 60m x 40m. Kenttä 1 sijaitsee parkkipaikalta katsottuna suoraan edessä ja kenttä kaksi parkkipaikalta katsottuna vasemmalla puolella. Syyskuun aikana kentän 2 päälle rakennetaan paineilmahalli. Myös kenttä 1 pidetään talvella auki ja talvikunnossapidosta vastaa kentän rakentaja Aaba Oy. 

Kentän käyttö:
- talvisin kentän pakkasraja on -12 astetta. Mikäli pakkasta on enemmän, niin kenttä on suljettu. Peruutetuista harjoitusvuoroista ei tule laskua joukkueille
- kentän aurauksesta talvisin vastaa Aaba kotikentät oy. 
- talvi- ja kesäkauden vapaita harjoitus- ja pelivuoroja voi ostaa vuorojenvarausjärjestelmästä (HJK:n joukkueet) seuran ulkopuoliset joukkueet / tahot pystyvät ostamaan vuoroja tästä linkistä: http://www.hjk-j.fi/vuorojen-myynti/ 
- kentän omistajataho HSM Oy pidättää oikeudet kaikkiin harjoitusvuoromuutoksiin
- Avaimet halliin sekä pukuhuoneeseen saa Juuso Muuriselta. Ota hyvissä ajoin ennen vuoroanne yhteys Juusoon ja sovi avaimen noudosta Sonera Stadiumilta.

Yhteystiedot:

Olosuhdepäällikkö
Antti-Jussi Väinölä
antti-jussi.vainola@5gareena.fi
p.0405226713

Auraus ja kentän hoito:
vahtimestarit@5gareena.fi tai p.0405750582

Kenttävuorot:
Juuso Muurinen
Pavelupäällikkö
juuso.muurinen@hjk.fi

Pajamäen kentät
Pajamäen kenttä 2 on talvisin katettu