Talvilomaleirit

TALVILOMAVIIKOLLA (VKO 8, 19.-23.2.2018) LEIREILLÄÄN TÖÖLÖSSÄ JA HERMANNISSA.

Leireilemään voi tulla koko viikoksi tai yksittäisiksi päiviksi. 

Talvilomaleireille ovat tervetulleita kaikki 6-12-vuotiaat.

Jokaiselle löytyy kivaa ja kehittävää liikunnallista tekemistä –  himopelaajat saavat Töölössä huippuvalmennusta ja leikkimieliset leiriläiset liikunnanriemua molemmissa leiripaikoissa. 

Leirit ovat kokopäiväleirejä, klo 8:30-16:30. Ohjattu toiminta alkaa noin klo 9:30.

Leiripaikkoina toimivat:

  • Töölö, Urheilukatu 5, 00250 Helsinki. Leirin kotipesä on ip-kerhon tila Telia 5G Areenan pohjoispäädyssä. Treeneihin ja liikuntatuokioihin on varattu Töölön kuplahalli ja ulkoilussa hyödynnetään alueen kenttiä. Päivä koostuu aamupäivän ja iltapäivän liikunnasta, liikuntatuokio kestää noin 1,5-2h. Lapset saavat valita jalkapallotreenit tai liikuntapainotteisen vaihtoehdon, joka voi olla esimerkiksi palloilua, temppuratoja,  juoksu- tai perinneleikkejä, mailapelejä, tanssia, kuvasuunnistusta. 
  • HermanniSaarenkatu 4, 00550 Helsinki, Vallilan ala-asteen Hermannin sivukoulun toimipisteessä. Käytössämme on sivukoulun ip-kerhotila sekä koulun/päiväkodin piha. Hermannin leiri keskittyy liikunnan monipuolisuuteen ja ulkoiluun tekemällä erilaisia liikunnallisia projekteja lähialueen puistoissa. 

Minimimäärä lapsia on 15/leiri. Mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi leirejä voidaan yhdistää.

Leirin hinta on 145 eur/vko (ma-pe) tai 35 eur/päivä (seuran ulkopuolisille 165 eur/vko tai 40 eur/päivä). Leiriviikon hintaan sisältyy lounas, välipala, ohjattu toiminta ja vakuutus.

HJK-leireillä yhdistyvät hauskanpito, harjoittelu ja yhdessä tekemisen ilo. Ohjaajina toimivat iltapäivätoiminnan ohjaajat ja seuran juniorivalmentajat. Tervetuloa! 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!  Ilmoittautuminen päättyy 13.2.2018.

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Peruutus on mahdollinen kuluitta viimeistään 7 pv ennen leirin alkua. Sairastapauksissa peruutus on mahdollinen kuluitta lääkärintodistuksella. 

Lisätietoja leireistä:

Laura Salmi
p. 040 760 0829
laura.salmi(a)hjk.fi