Talvilomaleirit

Talvilomaleirit 2017

Talvilomaleireille viikolla 8 (20.-24.2.2017) ovat tervetulleita kaikki 6-12-vuotiaat. Ilmoittautuminen 5.2.2017 mennessä.

Jokaiselle löytyy kivaa ja kehittävää liikunnallista tekemistä - himopelaajat saavat huippuvalmennusta ja leikkimieliset leiriläiset liikunnanriemua. 

Leirit ovat kokopäiväleirejä, klo 8:30-16:30. Ohjattu toiminta alkaa klo 9:30.

Leiripaikkoina toimivat Töölö ja Hermanni. Minimimäärä lapsia on 15/leiri. Mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi leirejä voidaan yhdistää. Munkkivuoren leiri ei toteudu!

Leiriviikon hintaan sisältyy lounas, välipala, ohjattu toiminta ja vakuutus.

Töölön leiri 150 eur/vko (ma-pe) tai 90 eur/kolme päivää (ma-ke tai ke-pe). Hinta seuran ulkopuolisille 175 eur/vko tai 105 eur/kolme päivää.

Hermanni ja Munkkivuori 125 eur/vko tai 75 eur/kolme päivää (ma-ke tai ke-pe). Hinta seuran ulkopuolisille 150 eur/vko tai /90 eur/kolme päivää.

Töölössä

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki. Leirin kotipesä on kerhotila Sonera Stadiumin pohjoispäädyssä. Sisäänkäynti Urheilukadun puolelta Destamatic -kentän ja Sonera Stadiumin välissä olevaa luiskaa pitkin alas kohti jäähallia.

Treeneihin ja liikuntatuokioihin on varattu HS-Areena ja ulkoilussa hyödynnetään alueen kenttiä.

Huomioitavaa:

Päivä koostuu aamupäivän ja iltapäivän liikunnasta, liikuntatuokio kestää noin 1,5-2h. Lapset saavat valita jalkapallotreenit tai liikuntapainotteisen vaihtoehdon, joka voi olla esimerkiksi palloilua, temppuratoja,  juoksu- tai perinneleikkejä, mailapelejä, tanssia, kuvasuunnistusta.

Lounas ja välipala tarjotaan ohjaajien valvonnassa Bolliksen ravintolassa. Lounaan päälle rauhoitutaan kerhotilassa erilaisten aktiviteettien pariin.

Juhlavuoden kunniaksi jalkapallotreenejä käyvät vetämässä kokeneiden junnuvalmentajien kanssa KAIKKI HJK:n valmennuspäälliköt!  

Hermannissa

Saarenkatu 4, 00550 Helsinki, Vallilan ala-asteen Hermannin sivukoulun toimipisteessä.

Huomioitavaa:

Hermannin leiri keskittyy liikunnan monipuolisuuteen ja ulkoiluun tekemällä erilaisia liikunnallisia projekteja lähialueen puistoissa. Päiväkodin keittiöllä tehty lounas ja välipala syödään kerhotilassa.

Hermannin leirillä työskentelee iltapäivätoiminnasta tutut ohjaajat.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Lisätietoja leireistä:

Laura Salmi
p. 040 760 0829
laura.salmi(a)hjk.fi