Syyslomaleirit

Syyslomaviikolla (vko 42, 14.-18.10.2019) leireillään Töölössä, Hermannissa ja Maunulassa.

Leireilemään voi tulla koko viikoksi tai yksittäisiksi päiviksi. 

Syyslomaleireille ovat tervetulleita kaikki 6-12-vuotiaat.

Jokaiselle löytyy kivaa ja kehittävää liikunnallista tekemistä. 

Leirit ovat kokopäiväleirejä, klo 8:30-16:30. Ohjattu toiminta alkaa noin klo 9:30.

Leiripaikkoina toimivat:

  • Töölö, Urheilukatu 5, 00250 Helsinki. Leirin kotipesä on ip-kerhon tila Telia 5G Areenan pohjoispäädyssä. Treeneihin ja liikuntatuokioihin on varattu Töölön kuplahalli ja ulkoilussa hyödynnetään alueen kenttiä. Päivä koostuu aamupäivän ja iltapäivän liikunnasta, liikuntatuokio kestää noin 1,5-2h. Lapset saavat valita jalkapallotreenit tai liikuntapainotteisen vaihtoehdon, joka voi olla esimerkiksi palloilua, temppuratoja,  juoksu- tai perinneleikkejä, mailapelejä, tanssia, kuvasuunnistusta. 
  • Hermanni, Saarenkatu 4, 00550 Helsinki, Vallilan ala-asteen Hermannin sivukoulun toimipisteessä. Käytössämme on sivukoulun ip-kerhotila sekä koulun/päiväkodin piha. Hermannin leiri keskittyy liikunnan monipuolisuuteen ja ulkoiluun tekemällä erilaisia liikunnallisia projekteja lähialueen puistoissa. 
  • Maunula, Maunulanmäki 5, 00630 Helsinki, Maunulan ala-asteen HJK-iltapäivätoiminnan kerhotilassa. Koulun piha ja salit sekä alueen kentät ja luonto toimivat innostavana paikkana monipuoliselle liikuntaleirille. Maunulassa on tiedossa paljon liikuntaa: joukkuepelejä, liikuntaleikkejä ja retkiä.  

Leiriviikon hintaan sisältyy lounas, välipala, ohjattu toiminta ja vakuutus.

Leirin hinta on 145 eur/vko (ma-pe) tai 35 eur/päivä (seuran ulkopuolisille 165 eur/vko tai 40 eur/päivä).

HJK-leireillä yhdistyvät hauskanpito, harjoittelu ja yhdessä tekemisen ilo. Ohjaajina toimivat iltapäivätoiminnan ohjaajat ja seuran juniorivalmentajat. Tervetuloa! 

Lisätiedot: laura.salmi@hjk.fi

ILMOITTAUTUMINEN AVAUTUU 1.9.2019

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Peruutus on mahdollinen kuluitta viimeistään 7 pv ennen leirin alkua. Sairastapauksissa peruutus on mahdollinen kuluitta lääkärintodistuksella.