Pelipassi ja Vakuutus

Pelaajalisenssi sekä vakuutusturva

Jokaisella viralliseen kilpailutoimintaan osallistuvalla pelaajalla on oltava pelaajalisenssi ja vakuutusturva. Ilman lisenssiä tai vakuutusta pelaava pelaaja voidaan katsoa pelioikeudettomaksi.

Pelaajalla ja hänen vanhemmillaan on oikeus huolehtia itse vakuutusturvasta. Mikäli pelaaja tai hänen vanhempansa ilmoittaa, että pelaaja ei ota pelipassin yhteydessä Palloliiton tarjoamaa AON vakuutusturvaa vaan käyttää omaa vakuutustaan, on hänen toimitettava joukkueenjohtajalle kirjallinen vakuutustodistus. Tällä tavalla varmistumme siitä, että jokaisella seuramme pelaajalla on kattava vakuutus.

LÄHITAPIOLA-URHEILIJATURVA

LähiTapiola tarjoaa HJK:n pelaajille laajennettua urheilijaturvaa. LähiTapiola on kehittänyt HJK:n pelaajille täysin uuden tyyppisen vakuutustuotteen ja palvelukonseptin. Uusi, laajennettu urheilijaturva on tarjolla pääkaupunkiseudun alueella HJK:n jäsenille. Palvelussa yhdistyvät vakuuttaminen, terveysneuvonta, korvauskäsittely ja ensiluokkainen hoito Dextran urheilu- ja tapaturmaklinikalla Munkkivuoressa ja Kampissa. Lisätietoa LähiTapiola-Urheilijaturvasta täällä.

Seuran ohje pelipasseista ja vakuutuksista sekä pelaajasiirroista löytyy täältä.

Vahingon sattuessa

Toimintaohjeet AON-pelipassivakuutetulle tapahturman tai loukkaantumisen sattuessa löydät täältä. Vahingonkäsittelijänä toimii PV Vahingonkäsittely. Vahinkoilmoituksen täyttämiseen tarvitaan pelaajan Pallo ID, joka näkyy pelaajan tiedoissa Jalkkis.netissä sekä Futis-sovelluksessa. Jos et löydä Pallo ID:tä, ota yhteys seuraan.

Toimintaohjeet LÄHITAPIOLA-URHEILIJATURVAn ottaneille tapaturman tai loukkaantumisen sattuessa täällä.

Jos pelaajalla on oma vakuutus, toimitaan vahinkotilanteessa oman vakuutusyhtiön ohjeiden mukaisesti.