Toimihenkilöille

Joukkueen johtoryhmän muodostavat johtoryhmään valitut toimihenkilöt, esimerkiksi joukkueenjohtaja, vastuuvalmentaja ja apuvalmentajat, rahastonhoitaja, huoltajat, tiedottaja. Joukkueen johtoryhmä vastaa joukkueen toiminta-, kausi- ja varainkäyttösuunnitelman toteutumisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Seura järjestää toimihenkilöille vuosittain koulutusta ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua piirin ja Palloliiton järjestämiin koulutuksiin.

Vastuuvalmentajat ovat pääsääntöisesti seuran valitsemia. Joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, apuvalmentajat ja huoltajat ovat lähtökohtaisesti vapaaehtoisia toimihenkilöitä. Jotta toimihenkilönä toimiminen ei kuormittaisi ketään liikaa, on tehtäviä mahdollista, jopa suotavaa jakaa ja vuosien aikana kierrättää useammankin henkilön kesken. Etenkin jos joukkueessa on paljon pelaajia, on luonnollisesti myös tehtäviä ja hoidettavia asioita enemmän.

Joukkueen toimihenkilöt voivat keskenään sopia tehtävien jakamisesta toimihenkilöiden kesken parhaaksi katsomallaan tavalla. Toimihenkilöitä voi olla joukkueessa valmentajan, joukkueenjohtajan ja rahastonhoitajan lisäksi esimerkiksi huoltaja, varustevastaava, tiedottaja ja Jalkkis.net -vastaava. Oheisessa tiedostossa on mallipohja toimihenkilötehtävien jakamisesta, joukkue voi muokata siitä tarpeisiinsa soveltuvan.

Tuntematon tiedostomuotoMallipohja joukkueen toimihenkilötehtävien jakamisesta (10 kB)
Mallipohja joukkueen toimihenkilötehtävien jakamisesta