Pelaajasiirrot, pelipassit ja vakuutukset

Pelipaikka on Palloliiton jäsenrekisteri, johon rekisteröidään pelaajat, erotuomarit, sekä kaudesta 2017 alkaen myös valmentajat ja toimihenkilöt. Pelipaikassa hallinnoidaan pelaajien edustusoikeuksia sekä pelipasseja ja AON pelipassivakuutuksia.

Seura hoitaa uusien pelaajien lisäämiset järjestelmään, pelipassien ja AON pelipassivakuutusten ostot sekä seurasiirrot seuraan tulevien pelaajien osalta. Uusi seura aloittaa aina siirtopyynnön. Seurasta lähtevien pelaajien tulee olla uuteen seuraansa yhteydessä siirron käynnistämiseksi.

Kauden 2017 pelipassien ja AON vakuutusturvan tiedot ja hinnat >>

LÄHITAPIOLA-URHEILIJATURVA>>

Pelaajasiirroissa on huomioitava, että ajanjaksolla 3.9-15.11. ei voi siirtyä. Tämä karenssi ei koske leikkimaailmaikäisiä (alle 12v). Vapaa siirtoaika päättyy 27.2. Pelaaja voi kuitenkin siirtyä 28.2-2.9. välisellä ajalla vanhan seuran suostumuksella.

Pyydämme, että kaikki pyynnöt Pelipaikkaan liittyen toimitetaan kootusti joukkueenjohtajien kautta ja ajoissa sähköpostitse jenna.punakivi@hjk.fi. Viestiin tulee olla koottuna kaikki tarvittavat tiedot:

Pelipaikkaan lisättävä uusi, jalkapalloharrastuksen aloittava pelaaja:

- Nimi
- Henkilötunnus
- Kansalaisuus
- Kotiosoite
- Pelaajan/huoltajan sähköpostisoite
- Pelaajan/huoltajan puhelinnumero

Joukkueenjohtaja, kerrothan pelaajalle/pelaajan huoltajalle, että pelaaja rekisteröidään Palloliiton jäsenrekisteriin Pelipaikkaan ja hänelle muodostuu edustusoikeus Helsingin Jalkapalloklubiin.

Pelipassin/ AON vakuutusturvan osto rekisteröidylle pelaajalle:

- Nimi
- Pallo ID
- ostettavat tuotteet (pelipassi ja/tai vakuutus) (Huom! Jos pelaajalla on oma vakuutus, tulee siitä toimittaa todistus joukkueenjohtajalle, pohja vakuutustodistukseen täällä)
- sähköpostisoite, johon lasku ostetuista tuotteista toimitetaan 

Seurasiirto, Helsingin Jalkapalloklubiin siirtyvä pelaaja:

- Nimi
- Pallo ID
- Osoite
- Pelaajan/huoltajan puhelinnumero
- Pelaajan/huoltajan sähköpostiosoite
- Vanha seura
- Siirrettävä laji (jalkapallo/futsal)
- sähköpostisoite, johon siirron kirjaamismaksulasku toimitetaan maksettavaksi

Pelipaikkaan rekisteröitävä joukkueen toimihenkilö:

Liittohallituksen (15.8.2016) päätöksellä vuoden 2017 kilpailumääräyksiin lisätään pykälä, jonka mukaan TASO-järjestelmän sähköiseen ottelupöytäkirjaan voidaan jatkossa merkitä vain rekisteröidyt joukkueiden taustahenkilöt. Näin ollen jatkossa Pelipaikkaan rekisteröidään joukkueiden taustahenkilöt (valmentaja, joukkueenjohtaja, huoltaja, fysioterapeutti, lääkäri).

Rekisteröintiin tarvittavat tiedot:

- Nimi
- Henkilötunnus
- Kansalaisuus
- Kotiosoite
- Sähköpostisoite
- Puhelinnumero

Valmentajien osalta Pelipaikkaan täytetään myös koulutustaso.

Huomioitavaa:

- Pelipaikkaan liittyviä toimia suoritetaan arkisin klo 9-17 välillä. Pyyntönne käsittely voi viedä muutaman arkipäivän. Pyynnöt toimitetaan kootusti joukkueenjohtajan kautta sähköpostitse osoitteeseen jenna.punakivi@hjk.fi.

- Vanhalla seuralla on 7vrk aikaa reagoida siirtopyyntöön. Siirrot tulee siis käynnistää hyvissä ajoin.

- Luetteloinnin muutoksia ei tarvitse enää tehdä, eli pelaajan siirtyessä saman seuran sisällä joukkueesta toiseen noudatetaan kilpailumääräyksiä.

- Pelipaikkaan liittyvissä asioissa seuran yhteyshenkilö on Jenna Punakivi, jenna.punakivi@hjk.fi.

- Edustusoikeuden siirto sekä pelipassi ja AON vakuutusturva astuvat voimaan maksuhetkestä, eivät tilaushetkestä.

- Siirtojen kirjaamismaksuihin on tullut muutoksia, katso päivitetyt kirjaamismaksut täältä.

-Siirtomaksu maksetaan jalkapallon ja futsalin osalta täysimääräisenä, vaikka molemmat lajit siirrettäisiin yhtä aikaa. Futsalin edustusoikeutta ei voi siis jatkossa siirtää maksutta jalkapallon siirron yhteydessä. Siirto on maksuton, jos pelaajan rekisteröinti ei ole ollut aktiivisena kuluvalla tai edellisellä pelikaudella.

 

Vahingon sattuessa

Toimintaohjeet AON-pelipassivakuutetulle tapahturman sattuessa löydät täältä. Vahingonkäsittelijänä toimii PV Vahingonkäsittely.

Vahinkoilmoituksen täyttämiseen tarvitaan pelaajan Pallo ID, joka näkyy pelaajan tiedoissa Jalkkis.netissä sekä Futis-sovelluksessa. Jos et löydä Pallo ID:tä, ota yhteys seuraan.

 

Toimintaohjeet LÄHITAPIOLA-URHEILIJATURVAn ottaneille tapaturman sattuessa täällä.

 

Jos pelaajalla on oma vakuutus, toimitaan vahinkotilanteessa oman vakuutusyhtiön ohjeiden mukaisesti.