Aikuisten Futiskoulu

HJK - Aikuisten Futiskoulun ilmoittautuminen on avattu!

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa tai päästä liikkumaan mahtavassa porukassa? HJK:n Aikuisten Futiskoulun 15. kausi starttaa tiistaina 5.11.2019 ja uusille pelureille on vielä tilaa! Futiskoulu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille – aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita.

–  Futiskoulussa lähdetään yhdessä kesyttämään palloa, ei otsa rypyssä, vaan liikunnasta sekä hyvästä seurasta nauttien. Treeneissä tehdään perustaitoharjoitteita, mutta pelaamme paljon, sillä siinä karttuu niin tekniikka kuin pelitaidot, avaa futiskoulun vastuuvalmentaja Jami Siponen.

Aikuisten futiskoulu järjestetään hienoissa puitteissa, stadin ytimessä, Töölön kuplahallilla. Futiskolulaisilla on käytössään koko kenttä ja ohjaajina toimivat seuran ammattilaiset sekä vierailevat tähdet.

–  Pelaajat ovat kiitelleet, että on mukava saada erilaista näkökulmaa vierailevilta valmentajilta. Erityisesti naisten liigajoukkueen pelaajat ovat tuoneet uusia kujeita treeneihin.

Siponen on ollut mukana futiskoulun toiminnassa alusta lähtien. Tälle kaudelle hänellä on kuitenkin erityinen toive.

–  Kentällä on vuosien varrella ollut paljon pelaajien isiä ja äitejä, sekä muita HJK:n taustahenkilöitä. Haluan toivottaa myös seuran ulkopuolelta tulemaan rohkeasti mukaan, olemme täällä kaikki yhtä perhettä.

Aikuisten Futiskoulu

Tervetuloa nauttimaan maailman suosituimman urheilulajin kiehtovista saloista ja mahtavasta treenifiiliksestä! Suomen ykkösseura järjestää jälleen kerran stadin ytimessä aikuisille suunnatun jalkapallokoulun. Ohjaajina toimivat HJK:n ammattilaiset sekä vierailevina tähtinä pelaajia ja muita klubilaisia.

HJK:n suositun Aikuisten Futiskoulun talvikausi starttaa tiistaina 5.11.2019 ja treenit loppuvat tiistaina 28.4.2020 (yhteensä 22 harjoituskertaa). 

Treenit pidetään tiistaisin klo 21.00-22.00 Töölön kuplahallissa (Telia 5G areenan takana). Aikuisten Futiskoululaisilla on käytössään koko kenttä.

Aikuisten futiskouluun mahtuu mukaan 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Hinta 200€, joka pitää sisällään harjoitus t-paidan sekä vakuutuksen. Ilmoittautumiset Futiskouluun tästä linkistä >>> 
(Huom! Ilmoittautuminen on sitova eikä perityistä maksuista tehdä palautuksia pl. vakavat loukkaantumiset)

Lisätiedot tarvittaessa HJK ry:n palvelupäällikkö Juuso Muuriselta, juuso.muurinen@hjk.fi puh. 050 4124869

 

Tervetuloa mukaan HJK:n järjestämään Aikuisten Futiskouluun!