Sinustako Klubin seuraava sisällöntuottaja?


Sykkiikö sydämesi tarinankerronnalle ja kutkuttaville sisällöille? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea monipuolisiin viestinnän sekä markkinoinnin hommiin hyvässä seurassa – tule osaksi Klubin työyhteisöä!

HJK ry hakee syys-joulukuuksi 2019 sisällöntuottajaa. Harjoittelujakson aikana pääset toteuttamaan monipuolisesti sisältöä HJK ry:n sosiaalisen median kanaviin sekä verkkosivuille. Pääset myös osallistumaan HJK ry:n viestintäkanavien kehittämiseen. Klubi on ryhdikäs ja vaativa työympäristö, jossa jokaisella on mahdollisuus kasvaa sekä kehittyä.

Harjoittelujakson kesto 23.9.-20.12.2019. Harjoittelu on palkallinen, jonka lisäksi tarjoamme näköalapaikan johtavan kotimaisen jalkapalloseuran arkeen. Huomioithan, että jalkapalloseurassa työskentelyyn kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä. HJK:n toimitilat sijaitsevat Töölössä, Telia 5G-Arenalla.

Olet juuri oikea tyyppi meille, mikäli:

  • Opiskelet viestintää, markkinointia tai graafista suunnittelua (yliopisto, ammattikorkeakoulu tai opistotasolla). 
  • Pystyt tuottamaan monipuolisesti erilaisia sisältöjä (teksti-, kuva-, kuvitus- ja/tai videosisältöjä) HJK:n brändiin sopivalla tyylillä
  • Olet reipas, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Et myöskään tarpeen vaatiessa epäröi pyytää apua.
  • Hallitset vähintään kohtuullisesti digitaalisten järjestelmien ja ohjelmistojen käytön. Olet myös innokas oppimaan uutta.
  • Sinulla on kokemusta tai vahvaa kiinnostusta jalkapalloa kohtaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 29.9.2019 otsikolla ”SISÄLLÖNTUOTTAJA” osoitteeseen eeva.neuvonen@hjk.fi. Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit HJK ry:n sisällöntuottajaksi. Liitä hakemukseesi monipuolisesti teksti-, kuva-, kuvitus- tai videonäytteitä. Lisätietoja harjoittelupaikasta voi kysyä eeva.neuvonen@hjk.fi