Maksut

Seuran jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu on vuosittainen maksu jäsenilleen (pelaajille), jonka suuruuden tulevalle kaudelle päättää seuran syyskokous. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys seurassa pelaamiselle.

Vuonna 2017 jäsenmaksu on 150 euroa. Mikäli perheestä pelaa useampi sisarus HJK:n joukkueissa, on jäsenmaksu vanhimmasta sisaruksesta 150 euroa ja muista sisaruksista 75 euroa. Sisaralennuksen saamiseksi pelaajien tulee olla linkitetty perheenjäseniksi Jalkkis.netissä. Mikäli sisarusten jäsenmaksut muodostuvat eri jäsenmaksuerissä, ei Jalkkis.net tunnista sisaralennusta. Ole tällöin yhteydessä jenna.punakivi(a)hjk.fi sisaralennuksen saamiseksi.

Jäsenmaksuilla mahdollistamme kaudella 2017 mm. seuraavia toimintoja:

· päätoimiset työntekijät mahdollistamassa ja kehittämässä seuran toimintaa ja pelaajia
· valmentajien koulutus (SPL) sekä valmentajakerhot
· toimihenkilökoulutukset
· www.hjk-j.fi -internet-sivusto
· Valmennussivusto hjk.jj-net.fi
· Jalkkis.net -hallintatyökalu seuran ja joukkueen käyttöön
· ASIO-vuoronvarausjärjestelmä
· joukkueiden toimihenkilöille Klubikortit Itäkatsomoon (3 kpl/joukkue)
· Sonera Stadiumin kokoustilat joukkueille maksutta

Jäsenetuja mm.

· Saat kunnian kantaa 110-vuotiaan, perinteikkään seuran logoa rinnassasi
· Klubikortti, jonka aktivoimalla lunastat jäsenedut ja pääset katsomaan HJK:n Veikkausliigan (Ei HJK-HIFK), Naisten Liigan sekä Klubi04 -joukkueen kotiotteluita kaudella 2017.
· Klubikortilla etuosto-oikeus HJK:n europeleihin
· Saat alennuksia sekä vaihtuvia tarjouksia HJK ry:n yhteistyökumppaneilta, katso Klubikorttiedut täältä

Klubikortti-info löytyy Jalkkis.netistä seuran sivut > seuran dokumentit -osiosta.

Aloittavan ikäluokan jäsenmaksu

Aloittava ikäluokka tarkoittaa kyseisenä vuonna perustettavia nuorimpien ikäluokkien joukkueita. Aloittavan ikäluokan jäsenmaksu on 50 euroa. Aloittavan ikäluokan jäsenmaksuun ei myönnetä sisaralennusta.

Vuonna 2017 aloittavan ikäluokan joukkueet ovat HJK Arabianranta 11, HJK East 10-11, HJK Itäkeskus 11, HJK Kannelmäki 11, HJK Lauttasaari 11, HJK Malmi 11, HJK Munkkiniemi 11, HJK Töölö 11, HJK East T10-11 sekä HJK Kannelmäki T10-11.

Joukkuemaksut

Jäsenmaksun lisäksi jokaisella joukkueella on omat joukkuemaksunsa, joilla katetaan joukkueen toimintaa. Joukkuemaksuihin sisältyy esimerkiksi valmennus, kenttävuorot, sarja- ja turnausosallistumiset, tarvikkeet ja varusteet sekä pelipassit ja vakuutukset.

Joukkuemaksu määräytyy joukkueen kausi- ja varainkäyttösuunnitelman perusteella ja hyväksytetään joukkueen vanhempainkokouksessa.