Tyttöjen kaupunginosajoukkueet


HJK ry:n tyttöjen joukkueiden toiminta kaupunginosissa

Tarjoamme pelaajille onnistumisen ja liikunnan iloa turvallisessa ympäristössä. Suurin toimintaamme ohjaava tekijä on pyrkiä tukemaan pelaajan rakkautta lajia kohtaan. Lisäksi tarjoamme jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden harrastaa omien intressiensä mukaisesti. Haluamme luoda optimaaliset olosuhteet kehittymiseen kilpatasolle tähtäävälle pienelle urheilijalle, muta tämän lisäksi haluamme taata harrastusmahdollisuuden myös niille, jotka haluavat nauttia pelaamisesta, pelikavereista sekä joukkueen yhteishengestä ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Joukkueita valmentavat koulutetut valmentajat, joista osa on pelaajien vanhempia, osa entisiä pelaajia ja osa muuten lajista ja liikunnan edistämisestä kiinnostuneita. He kaikki toimivat HJK:n tyttöjen valmennuspäälliköiden avustuksella. Joukkueen toimihenkilöt - kuten joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat ja huoltajat - ovat pääasiassa pelaajien vanhemmista koostettu vapaaehtoistyössä toimiva ryhmä.

Lasten peli-illoissa pelaavat 6-8-vuotiaiden tyttöjen joukkueet. 9-vuotiaiden ja sitä vanhempien tyttöjen joukkueet ottavat osaa pääkaupunkiseudun piirisarjoihin.

Joukkueet osallistuvat myös erilaisiin turnaustapahtumiin. Turnauksiin osallistumisesta päättävät joukkueen valmennustiimi, apunaan joukkueiden toimihenkilöt sekä muut vanhemmat.

***

Aloittavissa ikäluokissa tytöille on tarjolla oma City-joukkue. Tämän lisäksi aloittavissa ikäluokissa löytyvät tyttöjen ja poikien yhteisjoukkueet Kannelmäessä, Lauttasaaressa, Malmilla, Arabianrannassa sekä East-alueella.

Vanhemmissa ikäluokissa tyttöjen kaupunginosatoiminta tapahtuu City- ja East -joukkueissa.

City-joukkueet treenaavat pääosin Töölön, Munkkiniemen sekä Käpylän pelikentillä. East-joukkueet puolestaan treenaavat pääosin Laajasalossa, Kulosaaressa sekä Myllypurossa.

City- ja East -joukkueet ovat tarkoitettu haaste- ja harrastepelaajille, jotka haluavat harrastaa kukin omalla tasollaan.

Pelaajille, jotka ovat motivoituneita harjoittelijoita ja tähtäävät edustusjoukkueeseen, tarjotaan lisäharjoittelumahdollisuuksia taitokoulutoiminnan kautta sekä tilanteen mukaan myös edustusjoukkueen mukana, mikäli valmentajat katsovat sen olevan parhaaksi pelaajakehitykselle. 

Ne pelaajat, jotka ovat vasta aloittaneet jalkapallon harrastamisen tai haluavat nauttia harrastamisesta ilman kilpailullisia tavoitteita, osallistuvat yhdestä neljään kertaan viikossa harjoituksiin omien intressiensä mukaisesti.

Joukkueissa pyritään harjoittelemaan tasoryhmissä, jolloin jokaiselle taataan mahdollisuus kehittää omia jalkapallotaitoja oman tasoisessa ryhmässä ja lisäämään tätä kautta myös onnistumisen elämyksiä.

Lisätietoja kaupunginosajoukkueista sekä jalkapalloharrastuksen aloittamisesta HJK:n tyttöjen joukkueissa saat joukkueiden omilta sivuilta tai valmennuspäälliköltä:

Timo Räikkönen
Valmennuspäällikkö 
p. 050 583 3988
timo.raikkonen(a)hjk.fi