HJK Akatemia T02

HJK T02 on osa HJK:n tyttöjen akatemiaa, joka tarjoaa pelaajilleen loistavan kasvu- ja kehittymisympäristön.
Facebook      @@@      Twitter

 

  

Yhteishenkeä

Joukkueen kaksi kautta ovat olleet menestyksekkäitä niin tiimiytymisen ja yksilöiden kehittymisen, kuin pelillisen menestyksenkin suhteen.

Mestaruuksia

Joukkueemme on voittanut kaudella 2016 Aluesarjan ja Futsalin TC14-sarjan. Keväällä 2015 voitimme aluesarjan ja syksyllä 2015 Etelä-Länsi -liigan.

Unohtumattomia kokemuksia

Ensimmäisen kauden 2015 turnausmenestys oli hieno. Voitimme Itsenäisyyspäivän turnauksen, Kaarinaturnauksesta ja Helsinki Cupista saimme hopeaa, Stadi Cupista pronssia. 

Toisena kautena 2016 laajensimme horisonttia: Tukholman Selected Cup -kutsuturnauksesta toimme pokaalin kolmannesta sijasta ja Tsekeissä pelatun Cheb Cupin voitimme. Kotimaassa saimme tammikuussa OGC 2016 -turnauksesta pronssia, Pajulahden pelipäivien huhtikuussa turnauksesta kultaa ja Stadi Cupista pronssia. Palloliiton C14-lopputurnauksessa sijoituimme viidenneksi häviten vain yhden, sen ratkaisevan, ottelun turnauksessa. 

Kohti tulevaa

Tätä kirjoitettaessa kausi 2017 on aluillaan, mutta olemme varmistaneet jo sarjapaikan Etelälänsiliigan ja saaneet kutsun eurooppalaisittainkin kovatasoiseen Cordial Cupiin Itävaltaan. Joukkueen tavoitteena on lisäksi selviytyä Laura Kalmari-lopputurnaukseen. Sitä kohti mennään mm. Helmari-päivien kautta.

Huipputason valmennusta

Kaudella 2017 joukkueen valmentajina toimivat Niko Kujala ja Mikko Rantala. Maalivahtivalmentajina jatkavat Minna Meriluoto ja Juho Illi. Fysiikkavalmennuksen tukea on Janne Ukkonen ja henkisesen valmennuksen tukena Iira Riihilahti.

Cheb Cup 2016 - KULTAA
Cheb Cupin 2016 KULTAJOUKKUE
Pajulahden pelipäivät 2016 - KULTAA
Etelä-Länsi -liigan 2015 KULTAJOUKKUE
Espanjan-leirivieraamme RCD Espanyol
Joukkue kummeineen: Kaisa Collin, Ella Alakomi, Sara Jaatinen
Pajulahden leiri 11/2014