Tyttöjoukkueet


Tule pelaamaan Klubiin!

HJK ry on vahva toimija myös nais- ja tyttöfutiksessa. Tällä hetkellä seurassa pelaa jalkapalloa noin 500 eri-ikäistä tyttöpelaajaa ja noin 100 naispelaajaa.HJK:lla on nuorimmissa tyttöjen ikäluokissa (2010-2011-syntyneille) toimintaa neljässä eri kaupunginosassa: Töölössä, Kannelmäessä, Munkassa sekä Arabianrannassa.

08-09-syntyneille tytöille on toimintaa Töölössä, Kannelmäessä, Arabianrannassa, Munkassa sekä Herttoniemenrannassa (East).

07-ikäluokasta eteenpäin HJK:n kaupunginosajoukkueet ovat yhdistyneet City-joukkueiksi, joissa kaikki kaupunginosajoukkueet yhdistyvät keskenään. City-joukkue HJK:lta löytyy ikäluokista 99-07.

Me HJK:ssa haluamme tarjota jokaiselle tytölle liikunnallisen, innostavan ja mukavan harrastuksen lähellä omaa kotia ja edullisin kustannuksin. Jalkapallosta oppii laadukkaassa valmennuksessa liikunnalliset perustaidot, ryhmässä toimimista, tavoitteellisuutta sekä pääsee kokemaan harjoituksissa ja peleissä onnistumisen iloa. 

HJK tarjoaa myös TE10-ikäluokasta eteenpäin kilpajoukkueen, jossa pelataan jalkapalloa tavoitteellisemmin kuin kaupunginosajoukkueissa. Edustusjoukkueet HJK:lla on ikäluokissa TE10-TB.

TBSM- ja TC15-joukkueet muodostavat HJK tyttöjen Akatemian, jonka tavoitteena on kehittää pelaajia Naisten Liigaan ja maajoukkueisiin.

Kilpajoukkueiden tavoitteena on tarjota pelaajille kaikki mahdollisuudet edetä urallaan huipputasolle asti.

HJK:n Naisten Liigan joukkue on voittanut 22 Suomen mestaruutta. Kaudella 2016 joukkue sijoittui liigassa neljänneksi.

HJK:lla on myös naisten kakkosjoukkue (N/2), joka pelaa kaudella 2017 naisten Kakkosessa sekä N/3-joukkue Nelosessa.

Aikuisilla HJK:lla on kaksi harrastejoukkuetta HJK N Harraste sekä Soccer Moms.

Lisätietoa:
Joonas Sarelius
Nais- ja tyttöfutiksen valmennuspäällikkö
p. 050-5679000
joonas.sarelius@hjk.fi

Yhteistyössä