Tyttöjoukkueet


Tule pelaamaan Klubiin!

HJK ry on vahva toimija myös nais- ja tyttöfutiksessa. Tällä hetkellä seurassa pelaa jalkapalloa noin 550 eri-ikäistä tyttöpelaajaa ja noin 150 naispelaajaa.


Me HJK:ssa haluamme tarjota jokaiselle tytölle liikunnallisen, innostavan ja mukavan harrastuksen lähellä omaa kotia ja kohtuullisin kustannuksin. Jalkapallosta oppii laadukkaassa valmennuksessa liikunnalliset perustaidot, ryhmässä toimimista, tavoitteellisuutta sekä pääsee kokemaan harjoituksissa ja peleissä onnistumisen iloa. 

HJK:n nuorimmat tyttöjoukkueet ovat 2010-2011-syntyneille. Kaupunginosajoukkueet löytyvät Töölöstä, Arabianrannasta, Munkkiniemestä, Kannelmäestä sekä East-alueelta (Herttoniemenranta/Laajasalo).

08-09-syntyneille tytöille on toimintaa Töölössä/Munkkiniemessä (City), Kannelmäessä, Arabianrannassa sekä East-alueella (Herttoniemenranta/Laajasalo).

07-ikäluokasta eteenpäin HJK:n kaupunginosajoukkueet ovat yhdistyneet City-joukkueiksi, joissa kaikki kaupunginosajoukkueet yhdistyvät keskenään. City-joukkue HJK:lta löytyy ikäluokista 00-07 (myös Töölön ja Munkkiniemen yhdistävä City T08-09). City-toimintamalli takaa laadukaan toiminnan, isot pelaajamäärät sekä kaikille juuri omantasoisen tason pelata ja harrastaa jalkapalloa.

HJK tarjoaa TE10-ikäluokasta eteenpäin kilpajoukkueen, jossa pelataan jalkapalloa tavoitteellisemmin kuin kaupunginosajoukkueissa. Edustusjoukkueet HJK:lla on ikäluokissa TE10-TB17.

TBSM- ja TC15-joukkueet muodostavat HJK tyttöjen Akatemian, jonka tavoitteena on kehittää pelaajia Naisten Liigaan ja maajoukkueisiin.

Kilpajoukkueiden tavoitteena on tarjota pelaajille kaikki mahdollisuudet edetä urallaan huipputasolle asti.

HJK:n Naisten Liigan joukkue on voittanut 22 Suomen mestaruutta. Kaudella 2016 joukkue sijoittui liigassa neljänneksi.

HJK:lla on naisten sarjoissa seuraavat joukkueet HJK N/2 (Kakkonen), HJK N/3 (Nelonen), HJK United (Nelonen) sekä HJK TB2 (Nelonen)

HJK:lla on myös kaksi naisten harrastejoukkuetta: HJK Klubin Gimmat sekä Soccer Moms.

Lisätietoa:
Joonas Sarelius
Nais- ja tyttöfutiksen valmennuspäällikkö
p. 050-5679000
joonas.sarelius@hjk.fi