PuuhaPark 2018 -turnaus

Turnaus on pelattu! Kiitos osallistujille!

Ohjelma ja tulokset --> 

HJK East PuuhaPark 2018 -turnaus Helsingin Laajasalossa 16.–17.6.2018

Turnaus on kaksipäiväinen ja se pelataan hienoissa olosuhteissa Laajasalon liikuntapuiston jalkapallokentillä. Joukkueet pelaavat tason mukaisissa lohkoissa. Lohkoja seuraa lohkojen väliset jatkopelit. Jatkopelit pelataan niin, että jokainen saa mahdollisimman oman tasoisen vastustajan. Turnauksessa ei jaeta sijoituksia. Turnaukseen voi ilmoittautua harraste- tai haastetasolle. Jokainen joukkue pelaa yhteensä kuusi ottelua, kolme peliä lauantaina ja kolme peliä sunnuntaina. Ottelun kesto on 25 minuuttia ja pelitapa on 5 vs 5. Max 10 pelaajaa per joukkue. Ottelut alkavat aikaisintaan klo 9.00.

  • Ikäluokat: P09, P10 ja P11
  • Tasot: haaste ja harraste
  • Joukkueella on 6 ottelua, kolme molempina päivinä
Turnauksen hinnat

Hinta maaliskuun loppuun saakka: 130 € per joukkue ja kun ilmoitat samalla kertaa useamman joukkueen, jokainen seuraava joukkue on 100 €.

Hinta huhtikuusta alkaen: 150 € per joukkue ja kun ilmoitat samalla kertaa useamman joukkueen, jokainen seuraava joukkue on 120 €.


Jokainen pelaaja saa palkinnoksi mitalin ja lipun Suomen uusimpaan teemapuistoon, Vihdin PuuhaParkiin! Arvo 23€!

Laajasalo on Itä-Helsingissä merellisessä ja luonnonkauniissa ympäristössä. Laajasalon liikuntapuistosta on lyhyt kävelymatka kauniille ja rauhalliselle uimarannalle, jossa voi virkistäytyä turnauksen ohessa. Turnausalueelta voit ostaa niin kahvilatuotteita, kuin täyttävää ja maukasta evästä. Olemme varanneet tilaa myös lämmittelyyn ja vapaaseen jalkapalloiluun. Liikuntapuistosta löydät myös lasten leikkipaikan. Autoileville turnausvieraille on varattu ilmaista parkkitilaa, mutta kannustamme saapumaan turnaukseen julkisilla kulkuvälineillä tai pyöräillen.

PuuhaPark-turnaus jatkaa HJK Eastin (ennen HJK Laajasalo ja HJK Herttoniemenranta) monivuotista perinnettä kesäturnauksien järjestämisestä Laajasalossa.

Lisätiedot:
Arttu Borchers
045-3286021
puuhapark2018@gmail.com
PuuhaPark-turnauksen verkkosivut
Facebook-tapahtuma

Laajasalon liikuntapuisto, Sarvastonkaari 23
Kartta

Tapahtuman tukijat:

Puuhapark  - liikunnan riemua raikkaassa ulkoilmassa!
PuuhaPark on Suomen uusin akviteettipuisto, jossa on yli 100 eri puuhaa. 4,5 hehtaarin puisto alueelta löytyy jokaiselle mieleistä puuhaa.