Pelisäännöt

Joukkuesäännöt HJK Arabianranta -07

1) Kaikki pelaavat. Pelaajat pelaavat pääsääntöisesti omalla taitotasollaan. Peliminuuttien määrään vaikuttavat ainakin pelaajan harjoitusaktiivisuus ja oma halu olla mukana ja kehittyä sekä kyseisen pelitapahtumaan edellyttämä taitotaso.

2) Muista harrastuksista aiheutuvia menoja kunnioitetaan.

3) Olen omalla käytökselläni esimerkkinä lapsille sekä kentällä että sen ulkopuolella. En tule joukkueen tapahtumiin alkoholin vaikutuksen alaisena. En myöskään tupakoi tapahtumissa tai joukkueen näköpiirissä.

4) Huolehdin, että lapseni tulee ajoissa harjoituksiin ja peleihin. Ilmoitan yksittäisistä poissaoloista valmentajille ja pidemmistä poissaoloista myös joukkueenjohtajalle ajoissa!

5) Harjoituksia ja pelejä ohjaavat valmentajat. Annan lapseni harjoitella ja pelata rauhassa valmentajien ohjeiden mukaisesti. Tarvittaessa joukkueenjohtaja tai muu nimetty vanhempi voi toimia valmentajan tukena.

6) Peleissä kannustan koko joukkuetta. En anna ohjeita kentän laidalta. En arvostele tuomareita, pelaajia enkä valmentajia.

7) Varmistan, että lapsellani on asianmukainen varustus harjoituksissa ja peleissä.

8) Kannustan lastani myös omatoimiseen harjoitteluun.

9) Joukkueen tiedotuskanava on jalkkis.net. Vanhemmat ja valmentajat seuraavat jalkkis.netia säännöllisesti ja ilmoittavat osallistumisista ja poissaoloista tämän kanavan kautta hyvissä ajoin tai ilmoitukseen liittyvän pyynnön mukaisesti.