Uutiset

03.01.2019 Klubi Töölö etsii uusia pelaajia kaudelle 2019!

Tule käymään treeneissämme (keskiviikkoisin klo 21-22 Bolliksen kuplassa) ja liity Klubiin. Töölössä on mieletön joukkuehenki ja uudet pelaajat otetaan aina ilolla vastaan. Laita ensin infoa itsestäsi maililla: jyry.manninen(ät)gmail.com ja sovitaan tarkemmin asioista. Töölön jengiin liittyessäsi pääset samalla osaksi Suomen suurinta ja kauneinta seuraa!

12.04.2018 Joukkue on valmis - lauantaina kenraaliharjoitus
Töölö menetti viime kauden päätteeksi peräti neljä arvokasta pelaajaa, mutta talven aikana siirtomarkkinoilta on onnistuttu naaraamaan kolme kovaa vahvistusta ja nyt joukkue on vihdoin valmis kauteen 2018. Maalinsuulle kilpailua "Faija" Friströmille tarjoaa jättiläismäinen Juho Visuri ja keskikentällä Joni Teränen tarjoaa fyysistä preesenssiä laidalla, jonka lisäksi keskikentän keskustassa taituroi Matias Karioja.
Lauantaina kohdataan viimeisessä treenimatsissa Kilo IF Saharan tekonurmella klo 15:00, johon valmistauduttiin eilen erinomaisessa hengessä Bolliksen kuplassa.

02.11.2017 Töölö etsii maalivahtia!
Mikäli sinua kiinnostaa tulla jengiin, jossa on erinomainen joukkuehenki, treenit huippuolosuhteissa (mm. talvisin HS Areenan kupla), edulliset kausimaksut jne. ota yhteyttä ja tule käymään treeneissä keskiviikkoisin klo 21-22 @ HS Areena.
Yhteydenotot: jyry.manninen(at)gmail.com

06.10.2017 Suuri määrä palkittuja kauden päättäjäisissä
Töölön perinteisissä kauden päättäjäisissä oltiin ensin aitiossa katsomassa HJK-PS Kemi peliä, jonka jälkeen siirryttiin Vallilaan juhlimaan ja palkitsemaan ansioituneita pelaajia.
Vuoden Pelaaja: Roope Hyvärinen
Vuoden Tsemppari: Jonne Nurmela
Vuoden Tulokas: Roope Hyvärinen
Vuoden Maalikuningas: Homein Isa
Juhan Muistomalja: Jyry Manninen
Hall of Fame (50 ottelua): Niilo Koivisto
Legenda (100 ottelua): Valtteri Backman
Legenda (100 ottelua): Pasi Hartikainen

Joukkue haluaa kiittää Matti Happosta ja Pasi Hartikaista mahtavista yhteisistä vuosista Töölössä. Kaksi upeaa pelaajaa, jotka molemmat olivat Klubi Töölön miehiä parhaalla mahdollisella tavalla eli ennen kaikkea hienoja ihmisiä ja joukkuetovereita. Toivottavasti palaatte vielä joukkueeseen!

06.10.2017 Dramaattinen kauden loppu
Loppukausi Femmassa sujui synkissä merkeissä, kun ennen viimeistä kierrosta Töölö oli peräti kymmenen(!) ottelun voitottomassa putkessa, joista viisi viimeistä ottelua oli päättynyt sinivalkoraitaisten tappioon. Missään vaiheessa ei kuitenkaan päät painunut alas vaan mahtavalla joukkuehengellä taisteltiin loppuun saakka.
Viimeisellä kierroksella sarjan neljä viimeistä joukkuetta oli kolmen pisteen sisällä toisistaan: PETO 19p, Zenith 17p, RoU 17p, Töölö 16p. Dramatiikkaa viimeisen rundin matseissa lisäsi vielä se, kun PETO kohtasi Zenithin ja Töölö RoU:n. Näin ollen lähtökohdat säilymiselle oli selvät: pakkovoitto omasta pelistä sekä Zenit ei saisi ottaa pistettä enempää PETO:a vastaan. Töölö hoiti oman ottelunsa hienosti, kun ensimmäisellä puoliajalla Niilo Koivisto vei Klubin 0-1 johtoon kauden upeimmalla osumallaan noin 25 metristä. RoU tuli kuitenkin tasoihin, mutta toisella puoliajalla sinivalkoiset muuttivat vartti ennen peliä taktiikkaansa ja Homein Isan karattua vastustajan puolustukselta heidän maalivahtinsa tuli alueeltaan ulos ja kaatoi läpiajossa olleen Isan. Tästä seurasi punainen kortti ja Töölön usko voittoon kasvoi entisestään. Vajaa 10 minuuttia ennen loppua kapteeni Teemu Kähkönen latasi boksin sisältä HJK:n johtoon ja taistellen tämä tulos saatiin pidettyä. Lisäajalla vielä vastustaja lanasi törkeällä taklauksella Kähkösen rikki, johon lopulta ottelu päättyi.
Heti oman pelin jälkeen saatiin mahtava uutinen tulospalvelusta: PETO oli voittanut Zenithin! Edellinen voitto sarjassa 16.6 ja viimeisessä pelissä ratkaistiin sarjapaikka Vitoseen ensi kaudelle!

09.05.2017 Dunkkuun tuli että heilahti
Töölö pelasi historian ensimmäisen Femman pelinsä kylmässä maanantai-illassa PK-35/Legendoja vastaan Pitskun tekiksellä. Joukkue oli täydellä rosterilla, 18, liikenteessä ja täten oli hyvät lähtökohdat peliin. Suunnilleen ensimmäiset 20 minuuttia oltiin hyvin pelissä mukana ja saatiin pari selvää maalipaikkaa, joista olisi pitänyt pallo laittaa verkkoon muttei siinä onnistuttu. Isännät sen sijaan iskivät kahteen kertaan ja näin tauolle mentiin PK:n 2-0 johdossa. Toinen puoliaika olikin sitten punamustien täyttä hallintaa eikä Töölön pelistä tullut oikeastaan yhtään mitään. Ansaittu voitto siis kotijoukkueelle, mutta tämä oli vasta Töölön vanhojen ukkojen ensimmäinen Vitosen peli. Maanantain pelissä debytoivat Roope Hyvärinen, Hugh Jenkins ja Toni Åkerfelt, joka on näillä näkymin 1-2 viikoa sivussa. Seuraavassa matsissa parempaa pelaamista ja pistetili auki:
tiistaina 16.5 kello 20:20 HJK Töölö vs. PuiU/86 @ Bollis 6

20.03.2017 Töölö Femmaan!
Klubi Töölö nousee kabinetin kautta Vitoseen, kun MPS/Strila luopui yhdistymisen vuoksi omasta paikastaan sarjassa ja Töölö oli täydennysmenettelyssä ensimmäisenä listalla. Kausi 2017 on jo nyt kaikkien aikojen kausi!

31.01.2017 Kolme uutta pelaajaa Klubi Töölöön
Joukkueessa kaksi viikkoa testissä olleet Roope Hyvärinen, Hugh Jenkins ja Juho Väinölä ovat liittyneet Töölön riveihin. Testissä jatkaa vielä mystinen puolustaja, jonka kohtalo ratkeaa talven aikana. Neuvottelut ovat jatkuneet kokeneen tähtipelaajan kanssa jo pitkään, mutta osapuolet eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Toteutuessaan hankinta on koko suomalaisen futishistorian suurimpia. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Töölö on myös vahvistanut kolme harjoitusottelua talvikaudelle:
LA 25.2 klo 16:00 @ Sahara, vs. Kilo IF
PE 3.3 klo 20:30 @ Keski-Espoo II, vs. FC Kyllikki
LA 1.4 klo 15:00 @ Sahara, vs. FC Lähiö