Uutiset

09.05.2017 Dunkkuun tuli että heilahti
Töölö pelasi historian ensimmäisen Femman pelinsä kylmässä maanantai-illassa PK-35/Legendoja vastaan Pitskun tekiksellä. Joukkue oli täydellä rosterilla, 18, liikenteessä ja täten oli hyvät lähtökohdat peliin. Suunnilleen ensimmäiset 20 minuuttia oltiin hyvin pelissä mukana ja saatiin pari selvää maalipaikkaa, joista olisi pitänyt pallo laittaa verkkoon muttei siinä onnistuttu. Isännät sen sijaan iskivät kahteen kertaan ja näin tauolle mentiin PK:n 2-0 johdossa. Toinen puoliaika olikin sitten punamustien täyttä hallintaa eikä Töölön pelistä tullut oikeastaan yhtään mitään. Ansaittu voitto siis kotijoukkueelle, mutta tämä oli vasta Töölön vanhojen ukkojen ensimmäinen Vitosen peli. Maanantain pelissä debytoivat Roope Hyvärinen, Hugh Jenkins ja Toni Åkerfelt, joka on näillä näkymin 1-2 viikoa sivussa. Seuraavassa matsissa parempaa pelaamista ja pistetili auki:
tiistaina 16.5 kello 20:20 HJK Töölö vs. PuiU/86 @ Bollis 6

20.03.2017 Töölö Femmaan!
Klubi Töölö nousee kabinetin kautta Vitoseen, kun MPS/Strila luopui yhdistymisen vuoksi omasta paikastaan sarjassa ja Töölö oli täydennysmenettelyssä ensimmäisenä listalla. Kausi 2017 on jo nyt kaikkien aikojen kausi!

31.01.2017 Kolme uutta pelaajaa Klubi Töölöön
Joukkueessa kaksi viikkoa testissä olleet Roope Hyvärinen, Hugh Jenkins ja Juho Väinölä ovat liittyneet Töölön riveihin. Testissä jatkaa vielä mystinen puolustaja, jonka kohtalo ratkeaa talven aikana. Neuvottelut ovat jatkuneet kokeneen tähtipelaajan kanssa jo pitkään, mutta osapuolet eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Toteutuessaan hankinta on koko suomalaisen futishistorian suurimpia. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Töölö on myös vahvistanut kolme harjoitusottelua talvikaudelle:
LA 25.2 klo 16:00 @ Sahara, vs. Kilo IF
PE 3.3 klo 20:30 @ Keski-Espoo II, vs. FC Kyllikki
LA 1.4 klo 15:00 @ Sahara, vs. FC Lähiö