Markku "Fana" Palmroos palaa klubiin

29.10.2012

Upean pelaajauran HJK:ssa luonut maalivahtilegenda Markku "Fana" Palmroos tekee paluun sinivalkoisiin ja aloittaa 1.11.2012 lähtien valmentajana HJK - j A 1-divisioonajoukkueessa.

Fanan menestyksekkään pelaajauran kruunasi neljä Suomen mestaruutta klubin paidassa. Pelaajauransa jälkeen hän on toiminut valmentajana mm. Atlantiksessa, Allianssissa, Ekenäs IF:ssä sekä Lopassa. Tämän lisäksi hän oli useita vuosia Suomen A-maajoukkueen maalivahtivalmentaja, joten tietotaitoa tältä mieheltä varmasti löytyy niin pelaajana kuin valmentajanakin.

Paluuta klubiin Fana odottaa innokkaana:
" Viime kausi Lohjalla oli erittäin raskas, joten on kiva päästä koutsaamaan motivoitunutta joukkuetta. Ajoin joukkuetta muutaman kerran viime kaudella viesraspeleihin ja tämän seurauksena Virtasen Ari sekä Karstilan Timo soittelivat muutamaan otteeseen ja houkuttelivat valmentajaksi. Ja mikäs siinä, kaikkihan klubiin haluaa tulla, joten päätös oli helppo. Maanantaina aloitamme uuteen kauteen valmistautumisen poikien kanssa ja sen voin luvata, että pojat tulevat olemaan kauden alkaessa todellisessa fyysisessä tikissä."

Valmennusfilosofiastaan Fana paljastaa olellisen:
" Haluan että valmentamani joukkueet pelaavat futista eivätkä kehitä peliään pelkäksi puolustustaisteluksi. Haluan kehittää pelaajiani pelaamaan jalkapalloa sekä ajattelemaan peliä ja oikeita ratkaisuja kentällä. Hauskaa saa ja täytyykin olla, mutta tiukasti mennään silti."

HJK- juniorit toivottaa Fanan tervetulleeksi takaisin kotiin!