Aulis Rytkönen -rahaston avustushaku käynnistyy

14.2.2020 klo 08:00

HJK:n pelaajat voivat jälleen hakea avustusta jalkapalloharrastuksen tukemiseen Aulis Rytkönen -rahaston kautta. Avustushakua on uudistettu kaudeksi 2020 ja hakeminen toimii nyt sähköisen Lyyti-järjestelmän kautta. Kaikille jäsenille on lähetetty hakemuslinkki viestillä Jalkkiksessa. Hakuaika on 15.2.-8.3.2020.

Meille on tärkeää, että jalkapallon harrastaminen on mahdollista kaikille nuorille perhetaustasta, taloudellisista syistä tai vaikkapa fyysisestä vammasta huolimatta. Aulis Rytkönen -rahasto jakaa vuosittain haettavien stipendien kautta avustusta seuran junioreille.

Pelaajat saavat tukirahaa henkilökohtaisina maksusitoumuksina perustoiminnan tukemiseen – avustussummat vaihtelevat tarpeen mukaan ja jakoperusteet päätetään hakulomakkeen perusteella. Kaikki hakemuksessa annettavat tiedot käydään läpi luottamuksellisesti. Avustusta voi hakea perustoimintaan (joukkueen kuukausimaksu ja jäsenmaksu). Avustusta ei voi hakea leireihin, turnauksiin tai varustemaksuihin. Päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille 20.3.2020 mennessä.