Klubin kuukauden vapaaehtoinen: Raine Kuusisto

30.10.2019

Kuusistolle Klubilaisuus merkitsee ennen kaikkea vahvaa yhteisöllisyyttä ja yhteishenkeä eri joukkueiden, pelaajien, vapaaehtoisten ja seuran vakinaisten työntekijöiden kesken.

HJK palkitsee joka kuukausi yhden ahkeran ja sitoutuneen vapaaehtoistyöntekijän yhdessä Kultajousen kanssa. Lokakuun vapaaehtoiseksi on valittu HJK 05-akatemiajoukkueen joukkueenjohtaja Raine Kuusisto.

Erilaiset pallopelit ovat aina olleet lähellä Kuusiston sydäntä, mutta tunneside jalkapalloon syveni, kun oma poika aloitti pelaamisen 4-vuotiaana. HJK:n toimintaan hän tuli mukaan vuoden 2013 syksyllä, kun poika siirtyi HJK-Larusta 05-syntyneiden edustusjoukkueeseen, johon lupautui huoltajaksi. Joukkueenjohtajaksi Kuusisto siirtyi keväällä 2015.

 – Poikani harrastuksen myötä jalkapallosta ja HJK:sta on tullut iso osa meidän arkea, ja minut näkee usein myös muiden HJK:n joukkueiden peleissä. Minusta tuntuu todella hienolta se, että olen saanut tutustua jalkapallon kautta moniin uusiin ihmisiin sekä seurassa että joukkueen tapahtumissa ulkomailla, Kuusisto kertoo.

Joukkueenjohtajana Kuusisto kokee olevansa päävastuussa muista kuin valmennukseen liittyvistä asioista. Tärkeää on, että joukkueen arki rullaa niin harjoituskentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kiitosta hän jakaa ammattitaitoisille valmentajille sekä muille taustahenkilöille, jotka ovat aina antaneet oman tukensa venymistä vaativissa tilanteissa.

Joukkueen arki on kaikin puolin selkeää ja rytmitettyä, vaikka tapahtumia onkin paljon. Pelaajat ovat motivoituneita sekä työteliäitä ja joukkueessa on vahva yhteishenki, vaikka pelaajien keskinäinen kilpailu onkin läsnä arjen tekemisessä.

Kuusistolle Klubilaisuus merkitsee ennen kaikkea vahvaa yhteisöllisyyttä ja yhteishenkeä eri joukkueiden, pelaajien, vapaaehtoisten ja seuran vakinaisten työntekijöiden kesken. 

– Olen ylpeä sinivalkoisista väreistä ja rinnassani olevasta HJK-logosta!