Haemme seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjää

8.10.2019

Seurojen Palloliitto -kehitysohjelma etenee hyvää vauhtia kohti maalia, jonka myötä Laatujärjestelmän korkeimman tason kehitysohjelmaseuroille suunnattu seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä -pilotti käynnistyy.

Pilottiprojektissa seurayhteisöön palkataan valmennusosaamisen kehittäjä, joka ottaa kokonaisvastuun yhteistyöseurojen sekä lähialueen valmentajien kehittämisestä alemman tason koulutuksissa, Futisvalmentajan startista ikäluokkavalmennukseen ja C-tasolle asti.

Pilottiohjelmaan valittiin HJK:n lisäksi kolme muuta Veikkausliigaseuraa: Ilves, FC Inter, ja SJK, jonka lisäksi myös FC Lahti ja FC Honka pilotoivat hankkeen Palloliiton Uudenmaan piirin rahoituksella. Rahoitus koostuu Palloliiton tuesta sekä ydinseuran että yhteistyöseurojen osuudesta.

HJK pilotoi hanketta seurayhteistyönä EPS:n ja VJS:n sekä Palloliiton alueellisen koulutuspäällikön kanssa. Haemme kaksivuotiseen hankkeeseen päätoimista valmennusosaamisen kehittäjää, joka toimii keskeisenä vaikuttajana sekä hankkeessa olevien seurojen että muiden alueen seurojen valmentajien kouluttamisessa.


Tehtäviisi kuuluvat:

 • Valmentajakoulutuksen organisointi ja toteutus
 • Osallistuminen Huuhkaja- ja Helmaripäivien koulutustapahtumiin
 • Vastata seurayhteisön valmentajien koulutusrekisteristä
 • Organisoida valmentajaverkoston toimintaa järjestämällä yhteisiä tapaamisia ja koulutuksia
 • Osallistua Palloliiton kouluttajakoulutuksiin
   

Odotamme:

 • Organisointikykyä, itseohjautuvuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • Valmiuksia johtaa koulutustoimintoa systemaattisesti ja tapaat mielelläsi alueesi seurojen valmennuspäälliköitä ja valmentajia
 • Intohimoa ja näkemystä kehittää tavoitteellista valmentajakoulutustoimintaa
 • Vähintään suoritettua UEFA B -valmentajatutkintoja ja pedagogista osaamista


Lähetä hakemus palkkatoiveineen 25.10.2019 mennessä osoitteeseen timo.muurinen@hjk.fi, otsikolla ”Valmennusosaamisen kehittäjä”. Liitä hakemukseesi myös CV:si ja palkkatoiveesi. Työ alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja valmennuskoulutuksesta Palloliiton sivuilta: www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-valmentajille/valmentajakoulutus

Seurojen Palloliitto on keskellä suurta muutosta. Käynnistyvä pilotointi tarjoaa mahdollisuuden olla kehittämässä suomalaista jalkapalloa. Uudistus on Palloliiton historian suurin ja tulee entisestään vahvistamaan valmentajien osaamista käytännön kenttätyössä. Jokaisella lapsella ja nuorella on osaava ja koulutettu valmentaja -visio vaatii koko suomalaisen jalkapalloperheen yhteistä ponnistelua.