HJK ja kauppakeskus REDI yhteistyöhön

9.7.2019

HJK ja kauppakeskus REDI ovat solmineet yhden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä REDI tulee mukaan tukemaan lasten ja nuorten urheilua sekä Naisten Liigajoukkueen toimintaa.

REDI haluaa olla mukana tukemassa liikunnallista elämäntapaa sekä MM-kisojen myötä hienossa nosteessa olevaa naisten jalkapalloa. Sopimuksen myötä HJK:n yhteistyökumppanuudet laajentuvat jälleen uudelle toimialalle.

REDI haluaa olla vahvasti tukemassa naisten-, nuorten- ja lasten jalkapalloa. Naisten jalkapallon MM-kisat saivat ensimmäistä kertaa myös Suomessa suuremman medianäkyvyyden, joka toi mukanaan uusia esikuvia nuorille ja lapsille.

– Tavoitteenamme on rakentaa rohkeasti yhteistyötä, joka ei perustu vain näkyvyydelle. Haluamme vahvistaa ja kehittää naisten jalkapalloa yhdessä HJK:n kanssa. REDI on rakennettu rakkaudesta kaupunkiin ja kuten koko Kalasataman alue, haluamme kasvaa yhdessä pienten kaupunkilaisten kanssa. Järjestämme elokuussa 2019 yhteistyössä HJK:n kanssa REDI-turnauksen, johon tulee osallistumaan yli 1000 junioripelaajaa, kertoo kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen.

– On todella hienoa päästä tekemään yhteistyötä innovatiivisen ja rohkeasti uudenlaista toimintaa rakentavan kumppanin kanssa, päättää HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen.