HJK tyttöjen kevätturnaus valtasi Töölön

15.4.2019

AIK valmistautuu otteluun – kevätturnauksessa nähtiin taas paljon ruotsalaisjoukkueita.
Otteluissa nähtiin kovaa, mutta reilua vääntöä.
Tänä vuonna palkintoja olivat jakamassa HJK:n naisten liigajoukkueen pelaajat Annika Huhta ja Anna Koivunen.
Voittajien riemua.

Neljättä kertaa järjestetty HJK Kevätturnaus keräsi viikonloppuna Suomesta sekä Ruotsista tyttöjen edistyneimmät joukkueet yhteen; 72 ryhmää neljässä eri ikäluokassa kilpaili paremmuudestaan.

Kovatasoinen kutsuturnaus pelattiin aurinkoisessa säässä ja tunnelma oli läpi viikonlopun riemukas. Kannatuslaulut raikuivat ja Töölössä kävi melkoinen kuhina.  

Pallokissojen T07-joukkueen päävalmentaja Jani Turunen sekä valmentajat Emilia Aivanen sekä Arttu Häyhä seurasivat oman joukkueensa edesottamusten lisäksi myös ikäluokan muiden joukkueiden pelejä.

– Tytöille on hyvä päästä näkemään miten kaverit on kehittynyt ja missä itse menee. Todella mukava tulla jälleen Kevätturnaukseen, olemme kolmatta kertaa mukana, avaa Turunen.

Aivanen ja Häyhä komppaavat vieressä.

– Turnauksessa on tasokkaita pelejä ja olosuhteet ovat hyvät. On todella antoisaa tytöille, kun saavat haastetta ja pääsevät testailemaan rajojaan.

Kevätturnausta on pyritty kehittämään vuosi vuodelta ja tällä kertaa turnaus oli ensimmäistä kertaa kolmipäivänen. Lisäksi turnausjoukkueet oli kutsuttu lauantaina Naisten liigan otteluun, jossa päästiin todistamaan maalijuhlaa, kun HJK voitti IK Myranin lukemin 6-1. Valmentajille oli ottelun aikana järjestetty mahdollisuus verkostoitua ja nauttia hyvästä tunnelmasta keskenään.

Turnausjärjestelyt keräsivät kiitosta myös länsinaapureilta.

– Turnauksen viestintä ja järjestelyt ovat toimineet hienosti, kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Olemme itseasiassa kutsuneet HJK:n luoksemme Tukholmaan pelaamaan, kertoo AIK T07-joukkueen taustoihin kuuluva Daniel Rönnholm.

HJK ry kiittää kaikkia osallistuneita joukkueita ja kannattajia, Scandic Park-hotellia, kuljetuksista vastannuta Busmo Oy:tä, Helsingin Erotuomarikerhoa, ravintola Bollista sekä kaikkia turnauksen työntekijöitä! Ensi vuonna Kevätturnaus järjestetään ikäluokille 2007-2010.
 

Ikäluokkien mitalistit:

T10 (2009-syntyneet)
Kultaa: EBK
Hopeaa: Kaapo
Pronssia: TuPS

T11 (2008-syntyneet)
Kultaa: LePa
Hopeaa: EBK
Pronssia: HJK

T12 (2007-syntyneet)
Kultaa: FC Espoo
Hopeaa: AIK
Pronssia: JäPS

T13 (2006-syntyneet)
Kultaa: HJK
Hopeaa: Jarlabergs IF
Pronssia: ONS

Ikäluokkien palkitut pelaajat

T10:
Inka Leminen (EBK)
T11: Ella-Maria Evasti (LePa)
T12: Freja Lundberg (AIK)
T13: Sanni Nuolikoski (HJK)

Ota Kevätturnauksen sivut seurantaan somessa >>

Facebook: @HJKkevatturnaus
Instagram: @hjk_kevatturnaus