Ville Saarisesta Laajasalon ammattivalmentaja

14.2.2012

Ville Saarisesta tuli HJK - junioreiden viides ammattivalmentaja kun hän aloitti työssään helmikuun alussa. Villen tehtävänä on valmentaa Laajasalon kaupunginosassa neljää nuorinta ikäluokkaa. Tällä hetkellä hän vastaa 2002, 2004 /2005 ja 2006 / 2007 syntyneiden joukkueiden valmennuksesta.

Ville Saarinen on 22 vuotias yhteisöpedagogiopiskelija, joka on opinnoissaan suuntautunut liikunta- ja terveyskasvatukseen. Valmentajakokemusta Villellä on Haminan pallo-kissoista sekä HJK:n tyttöjoukkueista. Ville kertoo olevansa iloinen saamastaan mahdollisuudesta työskennellä HJK:ssa. Ville omaa myös nykyaikaisen käsityksen lasten ja nuorten valmentamisesta: "Olennaista on keskittyä lapseen, nimenomaan yksilönä ja yksilön kehittämiseen", hän toteaa. Ville tietää myös, että yksittäisten otteluiden tuloksella ei ole niin suurta merkitystä. "Pelin laatu ja siitä saatava nautinto ovat tärkeitä. Vain positiivinen ja salliva ilmapiiri johtavat siihen, että pelaajat nauttivat harjoittelusta ja pelaamisesta", Saarinen päättää.


Seura on palkannut ammattivalmentajia tuomaan laatua ja säännöllisyyttä uusien perustettavien sekä nuorimpien ikäluokkien joukkueisiin. Valmennusvastaava Joonas Rantanen on tyytyväinen, että seurassa on päädytty ammattivalmentajien palkkaamiseen. "Uskon vahvasti, että tällä järjestelyllä nostamme joukkueidemme tekemisen tasoa askel askeleelta ja pystymme takaamaan seurassa jalkapallon aloittaville lapsille monipuolista, hauskaa ja laadukasta toimintaa", Rantanen kertoo. Uusimmasta tulokkaasta, Ville Saarisesta, Rantanen on innoissaan. "Villellä on kaikki edellytykset toimia erityisesti lasten valmentajana, hän osaa käsitellä lapsia ja on helposti lähestyttävä persoona. Villellä on myös hyvä ja selkeä käsitys siitä, mitä minkäkin ikäisten lasten kanssa tulee tehdä".

Kaikki Laajasalon ja lähialueiden kiinnostuneet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Otamme kaikki uudet pelurit mukaan toimintaan! Ota rohkeasti yhteyttä Villeen vvsaarinen@hotmail.com p. 040-7734783