Klubiperheen kauden avaus HJK Cup ma 1.4.2019 - otteluohjelmat julkaistu

26.3.2019

Klubiperheen perinteinen yhteinen kauden avaustapahtuma HJK Cup 2019 järjestetään maanantaina 1.4. klo 16.15–20.00 Telia 5G areenalla. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki seuran pelaajat, toimihenkilöt sekä pelaajien vanhemmat perheineen.

Jo perinteeksi muodostuneessa HJK Cup -tapahtumassa on tarjolla ohjelmaa ja nähtävää koko perheelle! Tapahtumassa perheen pienemmille (3-5-v.) on tarjolla seikkailurata Telia 5G areenan uumenissa, -12, -11 ja -10-syntyneiden joukkueet pelaavat 5v5-miniturnauksen, 09-06-syntyneiden joukkueet ottavat mittaa toisistaan perinteisen rankkarikisan muodossa ja 05-ikäluokasta aina aikuisjoukkueisiin asti olevat pelaajat kisaavat futistenniksen parissa.
Perheen aikuisille on tarjolla yhteistyökumppaneiden esittely- ja tapahtumapisteitä, stadionin ravintolan ovet ovat avoinna ja tietenkin eri joukkueiden välisiä jännittäviä kilpailuja.

Paikalla ovat HJK juniorijoukkueiden lisäksi myös HJK:n naisten sekä miesten Liigajoukkueet, joten pelaajilla on kisailun ohessa mahdollisuus myös ottaa yhteiskuvia sekä kerätä nimikirjoituksia.

Joukkueen toimihenkilöt tekevät ilmoittautumiset joukkueittain/peliryhmittäin HJK Cupiin perjantaihin 15.3.2019 klo 16.00 mennessä.

Tee hyvää ja laita varusteet kiertoon! HJK Cupin yhteydessä järjestetään HJK:n sisäinen varusteiden kierrätyspiste. Lahjoitetut varusteet jaetaan niitä tarvitseville HJK-pelaajille. Lue lisää ”Lahjoita HJK-varusteita” -liitteestä.

Bollis Bar & Bistro pitää tapahtumassa ravintolan ja kioskin auki, jossa voi käydä syömässä vaikka maittavan lämpimän aterian ennen tapahtuman alkua klo 15.00 lähtien. Nähdään Telia 5G areenalla ja nautitaan yhdessä illan tunnelmasta!

Liitteenä:

  • Nappulasarjan otteluohjelma
  • Juniorisarjan otteluohjelma
  • Yleisen sarjan otteluohjelma
  • HJK Cup kenttäkartta
  • Lahjoita HJK varusteita-info

Futisterveisin,

Timo Muurinen
Toiminnanjohtaja
HJK ry