Klubi ja Scandic yhteistyöhön lapsiperheiden hyvinvoinnin puolesta

30.1.2019 klo 09:00

HJK ry ja Scandic aloittavat yhteistyön.

HJK ry on solminut Suomen suurimman hotelliketju Scandicin kanssa vuoden 2019 loppuun asti kestävän yhteistyösopimuksen.

Yhteistyön avulla haluamme tarjota HJK:n joukkueille, vapaaehtoisille toimihenkilöille sekä pelaajien vanhemmille mahdollisuuden hyödyntää Scandicin laajaa majoitus- ja palveluverkostoa. Lisäksi pääsemme yhdessä luomaan lisäedellytyksiä lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen sekä myötävaikuttamaan seuran urheilutoiminnan kehittämiseen.

HJK:n toiminnanjohtaja Timo Muurisen mukaan yhteistyön aloittaminen Scandicin kanssa tuntui luonnolliselta, sillä molemmat organisaatiot uskovat vahvasti, että ihmisistä huolehtimalla voi vaikuttaa yhteiskuntaan myönteisesti.

– HJK:ssa työskentelee paljon vapaaehtoisia, jotka tekevät perhearjen ohelle pyyteettömästi töitä joukkueiden ja pelaajien arjen laadun parantamiseksi. Haluamme antaa heille selkeät työkalut ja toimintamallit luotettavan yhteistyökumppanin avulla. On hienoa, että voimme tehdä jatkossa yhteistyötä arvomme jakavan, tunnetun brändin kanssa ja tarjota jäsenistöllemme merkittävää lisäarvoa, avaa Muurinen.

– Scandicin kaikki hotellit ovat perheystävällisiä, minkä lisäksi osa hotelleista on suunnattu erityisesti lapsiperheille kylpylöiden ja aktiviteettien osalta. Erinomaisten hotellikokemusten ja elämysten luomisen lisäksi Scandic tekee vahvasti työtä hyvän yhteiskunnan edistämiseksi useiden eri yritysten, organisaatioiden sekä lähiympäristön aktiivisten toimijoiden kanssa. HJK ry on erinomainen esimerkki toiminnasta lasten ja nuorten hyväksi ja haluamme olla tukemassa tätä,  kertoo Scandicin myyntijohtaja Antti Karjalainen.


Lisätietoa tarvittaessa:

HJK ry
Timo Muurinen
Toiminnanjohtaja
+358 50 543 8082
timo.muurinen(a)hjk.fi