Päätösristeilyllä palkittiin ansioituneita klubilaisia

5.11.2018 klo 15:30

HJK:n kauden 2018 päätösristeily vietettiin perinteisesti M/S Silja Europa -laivalla 2.-3. marraskuuta. Mukana oli jälleen ennätyksellinen määrä seuratoimijoita, kun päättäjäisiä juhlistettiin yhteensä 270 henkilön voimin. Risteilyllä palkittiin seuratoiminnassa ansioituneita klubilaisia sekä tutustuttiin HJK:n uuden strategiakauden suunnitelmiin.

– Kulunut vuosi on ollut Klubille menestyksekäs, jonka lisäksi yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys ovat korostuneet aivan mielettömästi. HJK:lla on hienot perinteet, mutta se mitä seura tänä päivänä on, muodostuu kaikista niistä upeista ihmisistä, jotka tekevät meidän yhteisön eteen töitä, summaa HJK:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen.

Klubi palkittiin vuoden aikana sekä UEFA:n että kotimaan vuoden Grassroots -seurana. HJK:n naisten liigajoukkue voitti hopeaa ja B-tytöt palasivat mestariksi useamman vuoden tauon jälkeen. Poika- ja tyttöpuolen edustusjoukkueet menestyivät kotimaisissa kärkisarjoissa ja kovissa ulkomaisissa turnauksissa. Kaupunginosajoukkueissa jatkettiin hienoa työtä ja jokaiselle pelaajalle löytyy seurassa omantasoisia haasteita. Iltapäiväkerhotoiminnan ansiosta HJK on pystynyt tarjoamaan töitä yhä useammalle yhdistelmätyöntekijälle ja seura tekee entistä laajemmin töitä yhteiskuntavastuun saralla.

HJK ry kiittää yhteistyökumppani Silja Linea risteilyn mahdollistamisesta. Ensi vuonna risteillään jälleen!

Kauden 2018 palkitut:

Vuoden valmentaja tytöt = Jonne Kunnas
Vuoden valmentaja pojat = Kari Naakka (HJK 07 Akatemia)

Vuoden joukkue tytöt = HJK T05
Vuoden joukkue pojat = HJK 03 Akatemia

Vuoden toimihenkilö = Katriina Polttila (HJK City T08-09)
Vuoden toimihenkilötulokas = Pasi Pulkkinen (HJK 04 Sininen)

Kunniamaininta seuratoiminnasta = Riitta ja Timo Torniainen
Kunniamaininta seuratoiminnasta = Mikko Siikavesi
HJK kasvattaja = Patrik Cousins