Juha Valla on HJK:n uusi valmennuspäällikkö

1.11.2018 klo 09:45

Juha Valla aloittaa joulukuussa HJK:n valmennuspäällikkönä.

Valmennuspäällikkö Juha Valla vastaa jatkossa HJK:n poikien E10-D12 akatemia- ja haastejoukkueista, F9 taitokoulujoukkueesta sekä seuran uuden valmennuslinjan jalkauttamisesta.

Valla on työskennellyt yli 25-vuotta juniorijalkapallon parissa ja tuo Klubiin mukanaan vahvaa osaamista.

– Juha oli ylivoimaisesti paras vaihtoehto valmennuspäällikön rooliin ja hänen valintansa tukee meidän strategista tahtotilaa sekä valintoja. Meidän on tarkoitus nostaa HJK:n pelaajakehitys seuraavalle tasolle, avaa HJK:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen.

HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula jatkaa Muurisen kanssa samoilla linjoilla.

– Juha tuo mukanaan merkittävää lisäarvoa niin pelin opettamiseen kuin valmentajaosaamisen kehittämiseen. Lisäksi hän tuo valmentajayhteisöön perusteltua kriittistä puhetta ja kykyä argumentoida tiedon pohjalta.

Valla siirtyy HJK:hon Käpylän Palloseuran urheilutoimenjohtajan tehtävistä. Hän aloittaa valmennuspäälikön roolissa 1.12.2018.

– Tulen erittäin innostuneena ja motivoituneena mukaan. Kyseessä on tavallaan paluu kotiin, sillä aloitin jalkapallotaipaleeni HJK:ssa. Tietynlainen haikeus tähän tietysti liittyy, sillä viihdyin KäPa:ssa mainiosti. Odotan, että saan olla osa yhtä Suomen laadukkainta urheilutiimiä ja toivon, että voin olla muiden klubilaisten kanssa saavuttamassa jotain sellaista, mihin en ole vielä pitkän urani aikana pystynyt, kertoo Valla.

Valla näkee, että HJK:lla on iso rooli suomalaisen jalkapallon edistämisen näkökulmasta.

– On koko seuran intresseissä, että kukkula kasvaa isommaksi. Winston Churchiliä mukaillen, se vaatii paljon työtä, hikeä ja ammattitaitoa sekä saumatonta yhteistyötä koko seuraorganisaatiolta.

 

Lisätietoja:
Timo Muurinen
toiminnanjohtaja HJK ry
050 543 8082