HJK:n syyskuun vapaaehtoiset

11.10.2018 klo 12:10

Mika Jantunen ja Hanna Uimonen on palkittu HJK:n syyskuun vapaaehtoisina.

HJK:n syyskuun vapaaehtoistoimijoina on palkittu Mika Jantunen ja Hanna Uimonen. HJK ry:n pääyhteistyökumppani Kultajousi palkitsi vapaaehtoiset arvokkaasta työstään kelloilla.

Mika Jantunen toimii tällä hetkellä HJK 07 Sinisten joukkueenjohtajana. Jantunen tuli Klubiin viisi vuotta sitten ja on siitä lähtien ollut aktiivisesti mukana seuran toiminnassa. Jantunen on ollut isossa roolissa joukkueiden yhdessä järjestämässä HJK cupissa.

- En ole itse pelannut HJK:ssa, mutta on ollut hienoa päästä mukaan seuran toimintaan. Saan poikani joukkueen mukana kokemuksia, joita ei rahalla kaupasta saa. On upeaa, että vapaaehtoisia huomioidaan, monet tekevät omien töiden ohessa ympäripyöreitä päiviä joukkueensa sekä seuran eteen.

Hanna Uimonen puolestaan on HJK Malmi P11-12 joukkueen apuvalmentaja. Uimonen on ollut toiminnassa mukana vasta toukokuusta lähtien, mutta on poikkeuksellisen positiivisella ja reippaalla asenteellaan tehnyt vaikutuksen moneen.

- Työskentelen lasten ja nuorten parissa, joten oli todella luonnollista lähteä mukaan oman pojan joukkueen toimintaan mukaan. Tämä palkinto on koko meidän vapaaehtoistiimille, joka tekee hyvää ja arvokasta työtä. Yhdessä me kaikki olemme enemmän, avaa Uimonen.

Tunnustuksesta Uimonen on hieman hämillään, mutta kiitollinen.

- Minulle suurin palkinto on, että lapsilla on kivaa. On hienoa päästä jakamaan omaa osaamista muille ja haluan, että jokainen joukkueen lapsi kokee olevansa tärkeä.

HJK:n yhteistyökumppani Kultajousi Oy. haluaa kuukausittain palkita kaksi ansioitunutta seuran vapaaehtoistyöntekijää.