HJK:n urheilurakenteeseen ja valmennukseen muutoksia

10.10.2018 klo 13:15

Miika Takkula on nimitetty HJK:n urheilu- ja kehitysjohtajaksi.

HJK on tehnyt merkittäviä muutoksia koko seurayhteisön urheilurakenteeseen. Lähtökohtana on lisätä panostuksia pelaajakehitykseen, koko seuran peli-identiteettiin ja strategian muihin osa-alueisiin liittyviin haasteisiin sekä kansainväliseen vaatimustasoon.

Seuran päivitetyssä strategiassa korostetaan laadukkaan arjen luomista niin tyttö- kuin poikapuolella. HJK:n kaikkia osa-alueita johdetaan jatkossa systemaattisemmin organisaation läpi leikkaavan urheilutoiminnan johtoryhmän puolesta.

Miika Takkulasta tulee urheilu- ja kehitysjohtaja. Miika on kasvanut seuran sisältä ja antanut vahvat näytöt sisältö- sekä johtamisosaamisestaan. Miika ei tule Palloliittoon siirtyneen Juho Rantalan aiempaan tehtävään, vaan keskittyy nimenomaan strategian jalkauttamiseen, laadukkaan arjen luomiseen ja pelaajakehitykseen läpi seurayhteisön.

Akatemian jalkapallojohtaja Erkki Valla keskittyy jatkossa entistä vahvemmin valmentajien ja pelaajien kenttätyöhön, seuran jalkapallometodologiaan sekä arjen laadun varmistamiseen koko toiminnassa.

Voimakkaasti kasvaneen naisten ja tyttöjen toiminnan valmennuspäällikkönä erinomaista työtä tehnyt Joonas Sarelius jatkaa edelleen nais- ja tyttöjalkapallon vetäjänä. Myös Joonas Rantanen jatkaa HJK:n naisten päävalmentajana. Joonas on tehnyt erinomaista työtä naisten joukkueen viemisessä kohti Suomen huippua sekä koko nais- ja tyttöjalkapallon laadun ja arvostuksen nostamisessa.

Poikien harrastepuolen valmennuspäällikkö Noora Mikola vastaa kaupunginosatoiminnan aloittavista ikäluokista ja jalkapallokouluista, jonka lisäksi hän ottaa vastuulleen myös poikien harrastepuolen kokonaisuuden johtamisen.

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Timo Muurinen
+358 50 543 8082
timo.muurinen@hjk.fi