Potkua syksyyn Aikuisten Futiskoulusta!

9.10.2018 klo 10:37

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa tai päästä liikkumaan mahtavassa porukassa? HJK:n Aikuisten Futiskoulun 13. kausi starttaa 6.11.2018 ja uusille pelureille on vielä tilaa! Futiskoulu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille – aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita.

–  Futiskoulussa lähdetään yhdessä kesyttämään palloa, ei otsa rypyssä, vaan liikunnasta sekä hyvästä seurasta nauttien. Treeneissä tehdään perustaitoharjoitteita, mutta pelaamme paljon, sillä siinä karttuu niin tekniikka kuin pelitaidot, avaa futiskoulun vastuuvalmentaja Jami Siponen.

Aikuisten futiskoulu järjestetään hienoissa puitteissa, stadin ytimessä, Töölön kuplahallilla. Futiskolulaisilla on käytössään koko kenttä ja ohjaajina toimivat seuran ammattilaiset sekä vierailevat tähdet.

–  Pelaajat ovat kiitelleet, että on mukava saada erilaista näkökulmaa vierailevilta valmentajilta. Erityisesti naisten liigajoukkueen pelaajat ovat tuoneet uusia kujeita treeneihin.

Siponen on ollut mukana futiskoulun toiminnassa alusta lähtien. Tälle kaudelle hänellä on kuitenkin erityinen toive.

–  Kentällä on vuosien varrella ollut paljon pelaajien isiä ja äitejä, sekä muita HJK:n taustahenkilöitä. Haluan toivottaa myös seuran ulkopuolelta tulemaan rohkeasti mukaan, olemme täällä kaikki yhtä perhettä.

Aikuisten Futiskoulu

6.11.2018-30.4.2019 (24 harjoituskertaa). Treenit tiistaisin klo 21-22, Töölön kuplahalli. Hinta 240€ (jäsenille -10% hinnasta), joka sisältää harjoitus t-paidan. Aikuisten futiskoulun osallistujat ovat vakuutettu seuran puolesta.

Ilmoittautumiset Futiskouluun tästä linkistä >>> 

Lisätiedot tarvittaessa HJK ry:n palvelupäällikkö Juuso Muuriselta, juuso.muurinen@hjk.fi, puh. 050 412 4869