Potkua syksyyn Aikuisten Futiskoulusta!

2.10.2019 klo 10:37

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa tai päästä liikkumaan mahtavassa porukassa? HJK:n Aikuisten Futiskoulun 14. kausi starttaa 5.11.2019 ja uusille pelureille on vielä tilaa! Futiskoulu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille – aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita.

–  Futiskoulussa lähdetään yhdessä kesyttämään palloa, ei otsa rypyssä, vaan liikunnasta sekä hyvästä seurasta nauttien. Treeneissä tehdään perustaitoharjoitteita, mutta pelaamme paljon, sillä siinä karttuu niin tekniikka kuin pelitaidot, avaa futiskoulun vastuuvalmentaja Jami Siponen.

Aikuisten futiskoulu järjestetään hienoissa puitteissa, stadin ytimessä, Töölön kuplahallilla. Futiskolulaisilla on käytössään koko kenttä ja ohjaajina toimivat seuran ammattilaiset sekä vierailevat tähdet.

Siponen on ollut mukana futiskoulun toiminnassa alusta lähtien. Tälle kaudelle hänellä on kuitenkin erityinen toive.

–  Kentällä on vuosien varrella ollut paljon pelaajien isiä ja äitejä, sekä muita HJK:n taustahenkilöitä. Haluan toivottaa myös seuran ulkopuolelta tulemaan rohkeasti mukaan, olemme täällä kaikki yhtä perhettä.

Aikuisten Futiskoulu

5.11.2018-28.4.2020 (24 harjoituskertaa). Treenit tiistaisin klo 21-22, Töölön kuplahallissa. Hinta 240€ (jäsenille -10% hinnasta), joka sisältää harjoitus t-paidan. Aikuisten futiskoulun osallistujat ovat vakuutettu seuran puolesta.

Ilmoittautumiset Futiskouluun tästä linkistä >>> 
Tai kopioi osoite https://www.lyyti.fi/reg/HJK__Aikuisten_Futiskoulu_Talvikausi_2015 selaimeesi.

Lisätiedot tarvittaessa HJK ry:n palvelupäällikkö Juuso Muuriselta, juuso.muurinen@hjk.fi, puh. 050 412 4869