Akatemiavalmentaja Mikko Lignell Rovaniemen Palloseuraan

8.10.2018 klo 12:40

HJK:n akatemiavalmentaja Mikko Lignell, 37, siirtyy työskentelemään Rovaniemen Palloseuraan. Vuodesta 2014 saakka HJK ry:ssä valmentanut Lignell on ollut vahvasti mukana poikien akatemiajoukkueiden toiminnassa sekä luomassa seuran valmennuslinjaa.

​– HJK merkitsee minulle yhteisöä, jonka urheilulliset arvot ovat lähellä omiani. Täältä ei puutu tahtoa, tavoitteita tai motivaatiota, vaan aina pyritään tekemään asiat paremmin. Koko valmentajayhteisö on tarjonnut hyvän kaikupohjan keskusteluille ja omille ajatuksille. Kaikki eivät ajattele samalla tavalla ja se on hienoa. Ympäröivät ihmiset ovat ehdottomasti auttaneet minua kehittymään paremmaksi valmentajaksi, kertoo Lignell.

Lignell siirtyy RoPs:n edustusjoukkueen taustoihin, jonka lisäksi hänen vastuullaan ovat B-pojat sekä Lapin urheiluakatemian aamutreenit. Päätös lähteä Rovaniemelle ei ollut helppo.

– Klubin akatemiatoiminta on ollut nousujohdanteista ja vahvoja kehitysaskeleita on pian edessä. Hieman haikein mielin lähden, sillä ihmiset ja ympäristö ovat olleet hienoja. Päätös oli vaikea, mutta koen, että tämä on kortti, joka pitää nyt katsoa.

Lignell aloittaa työskentelyn Rovaniemellä marraskuun alussa. HJK ry. haluaa kiittää Mikkoa yhteisistä vuosista ja toivottaa onnea sekä menestystä jatkoon!