HJK-junioreiden Pajulahden leiri 23.11- 25.11.2012

13.6.2012

HJK-juniorit järjestää joukkueilleen mahdollisuuden leireillä Pajulahden urheiluopistolla erinomaisissa olosuhteissa 23.11 - 25.11.2012
HJK-juniorit ovat varanneet Pajulahden urheiluopiston käyttöönsä joukkueitaan varten. Leirin aikana joukkueilla on mahdollisuus harjoitella, pitää palavereja, uida, harrastaa muuta liikuntaa, pelata otteluita ja viettää vapaa aikaa erinomaisissa puitteissa. Käytössämme on kaikki tilat: jalkapallohalli, molemmat liikuntahallit, tekonurmi, juoksusuora, uimahalli sekä luentotilat.

Pajulahden runsaista pöydän antimista kenellekkään ei jää nälkä. Aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala pitävät energiatasosta huolen. Tiukan treenin jälkeen pulahdus joko uima-altaaseen tai järveen virkistää varmasti.

Paikan päällä joukkueilla on mahdollisuus saada ammattivalmentajien vetämiä harjoituksia ja vinkkejä oman joukkueen kehittämiseen. Joukkueet voivat halutessaan varata/tiedustella valmennusapua harjoituksiin tai asiantuntijaluentoja (pelikäsitys/taito/ravintoluento tms.) HJK-junioreiden valmennusvastaava Joonas Rantaselta (joonas.rantanen@hjk.fi), HJK-junioreiden tyttöfutisvastaava Sanna Malaskalta (sanna.malaska@hjk.fi) tai HJK - junioreiden nuorisopäällikkö Juuso Muuriselta (juuso.muurinen@hjk.fi)

Pajulahden leirin täyshoitohinta on 160 euroa/henkilö. Hinta sisältää mm.
- bussikuljetukset Pajulahteen ja takaisin
- majoituksen (2 yötä)
- ruokailut pe-su
(aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala)
- Pajulahden urheiluopiston tilojen käytön
(uusi jalkapallohalli, kentät, salit, luentotilat,
saunat ym.)
- seuran valmennuspalvelut
- valmiin leiriohjelman ja harjoituskartan

Ilmoittautumiset sanna.malaska@hjk.fi.
Laita ilmoitukseen joukkue, mikä ikäluokka, montako lasta ja montako aikuista alustavasti. Pajulahti laskuttaa ainoastaan leirille osallistuvista henkilöistä.

Myös perheille koko viikonloppu tarjoaa oivallisen mahdollisuuden viettää rentouttavaa ja liikunnallista aikaa Pajulahdessa. Eli kaikki muutkin perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan leireilemään.

Lisätietoa Pajulahden urheiluopistosta http://www.pajulahti.com/

ILMOITA oma joukkueesi mukaan mahdollisimman pian, sillä HJK-junioreiden leirit ovat perinteisesti olleet loppuunmyytyjä!