Pallosankareita liikkeellä – HJK:n uusi erityisryhmäjoukkue perusteilla

25.5.2018

Kuulkaapa tätä! Ensi tiistaina 29. toukokuuta on Töölössä pallosankareita liikkeellä sankoin joukoin. Pallosankarit -toimintapäivä tarjoaa erityistä tukea tarvitseville koululaisille liikettä ja elämyksiä sovelletusta jalkapallosta pelien ja taitopihaharjoitusten avulle.

HJK osallistuu Koululiikuntaliiton ja Suomen Palloliiton yhteishankkeeseen, missä toimintapäivän aikana tarjotaan erityistä tukea tarvitseville koululaisille positiivisia elämyksiä liikunnan parissa ja jaetaan tietoa erilaisista harrasteliikuntamahdollisuuksista.

- Pallosankarit-tapahtumassa haluamme innostaa erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria liikkeeseen ja nauttimaan joukkuelajin yhteisöllisyydestä. Meillä Klubissa on pitkät perinteet erityisryhmäjoukkueiden toiminnasta, ja nyt olemme perustamassa HJK:hon uuden lasten ja nuorten joukkueen, HJK:n valmennuspäällikkö Jari Rantanen kertoo.

HJK Pallosankarit päivään on ilmoittautunut mukaan parikymmentä helsinkiläistä koulua ja peräti 250 innokasta pallosankaria. Hulinaa on tiedossa. Monipuolisen liikuntapäivän lisäksi tapahtumassa on tarjolla lisätietoa uuden erityisryhmäjoukkueen perustamisesta.

- Kesäkuussa järjestämme uudelle erityisryhmäjoukkueelle avoimia harjoitustapahtumia, jolloin toimintaa pääsee kokeilemaan. Joukkuetoiminta starttaa elokuussa. Olemme todella iloisia, että saamme paljon kysytyn toiminnan käyntiin, Rantanen iloitsee.

Pallosankarit HJK järjestetään Destamatic kentällä (Urheilukatu 3) kentällä 29.05.2018 kello 9.00-13.00.

Lisätietoja: jari.rantanen(a)hjk.fi, p. 050 548 1960