Seuran arvot läsnä Klubiperheen avaustapahtumassa

6.4.2018

Kiitos upeat yhteistyökumppanimme: Stadium, Kultajousi, LähiTapiola, Pihlajalinna ja Silja Line.
Essi Sainio (vas.) ja Linda Ruutu (oik.) illassa mukana kera fanien.
Juha Pirinen (takana), toimitusjohtaja Aki Riihilahti ja junnut.
HJK:n liigajoukkueiden pelaajat Hanne Ojanperä ja Roni Peiponen

Koko Klubiperheen yhteinen kauden avaustapahtuma HJK CUP 2018 Telia 5G Areenalla 4. huhtikuuta oli menestys. Tapahtuman kunniavieraina olivat jälleen perinteiseen tapaan kaikki Klubiperheen jäsenet.

HJK CUP oli uudistanut ilmettään ja tarjolla oli entistäkin monipuolisempaa ohjelmaa ja nähtävää koko perheelle. Pienimmät touhusivat seikkailuradalla stadionin uumenissa, nuorimmat ikäluokat pelasivat 5v5-miniturnauksen, osa joukkueista otti toisistaan mittaa perinteisen rankkarikisan muodossa ja vanhimmat ikäluokat mittelöivät taitojaan tiukassa futistennis-turnauksessa.

- Osallistujilta tuli uudistuksista erittäin myönteistä palautetta, mikä on palkitsevaa, koska tapahtumajärjestelyt ovat melkoinen ponnistus. Samalla ne ovat upea osoitus seurayhteisön voimasta parhaimmillaan. Järjestelyt toimivat hienosti ja tunnelma oli läpi illan energinen ja lämmin. Upea ilta kokonaisuudessaa, HJK:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen kiitteli.

HJK:n yhteistyökumppanit Stadium, Kultajousi, LähiTapiola, Pihlajalinna ja Silja Line olivat tapahtumassa mukana ensi kertaa omilla esittelypisteillään.

- Konsepti toimi erinomaisesti. Yhteistyökumppanien läsnäolo antoi iltaan mielenkiintoisen lisän ja heidän tapahtumapisteillään oli kävijöitä tasaisena virtana. Olemme tosi iloisia, että pystyimme tarjoamaan klubilaisille ja yhteistyökumppaneillemme väylän tutustua paremmin toisiinsa, Muurinen toteaa.

Myös tapahtumaviestinnässä otettiin uusi askel, kun HJK:n mediatiimin tukena työskentelivät Laajasalon opiston urheilutoimittajaopiskelijat.

- Tunnelman ja yhteenkuuluvuuden viestiminen myös heille ketkä eivät päässeet paikalle on  arvokasta. HJK on merkittävä yhteiskunnallinen toimija yhteisössään ja pelkästään yhden illan aikana liikutimme valtavaa määrää lapia, nuoria ja aikuisia. Haluamme jakaa sitä viestiä laajalti edelleen, Muurinen kertoo.

HJK:n arvot ovat kasvu, kunnianhimo ja klubilaisuus.

- Ilta välitti seuramme arvoja erinomaisesti. Meillä on läpi linjan aito halu kehittyä jatkuvasti entistä paremmaksi ja HJK CUP osoitti nuo arvot jälleen todeksi, Muurinen päättää.