Tyttöjen jalkapallokausi käyntiin suositulla HJK:n kevätturnauksella

5.4.2018

Helsingin Jalkapalloklubi järjestää tulevana viikonloppuna 7.-8.4. tyttöjen Kevätturnauksen. Turnauksessa mittelöivät TE10-TD13 ikäluokat ja mukana on peräti 72 kutsuvierasjoukkuetta. Kotimaan joukkueiden lisäksi mukana on useita joukkueita Ruotsista.

- Tapahtuma on osoittanut kiinnostusta myös ulkomailla ja varsinkin Ruotsissa ollaan kovasti innostuneita kovatasoisesta turnauksesta. Yhteydenottoja on tullut jo ensi vuoden turnaukseenkin. Tavoitteena onkin laajentua vuosi vuodelta, HJK:n palvelupäällikkö Juuso Muurinen kommentoi.

Pelikenttinä turnauksessa toimivat Telia 5G Arena ja sen lähiympäristön kentät.

- Olemme panostaneet olosuhteisiin ja tämän parempaa sijaintia ja kenttiä ei olekaan kuin Helsingin ydinkeskusta ja Töölön laadukkaat jalkapallokentät, Muurinen jatkaa.

Turnauksen järjestelyt ovat huippuluokkaa. Busmo Oy järjestää ruotsalaisjoukkueiden kyyditykset, Ravintola Bollis ruokailut ja majoituksetkin ovat hyvien etäisyyksien päässä.

- Haluamme panostaa turnauksen laatuun läpi linjan. Olosuhteet ovat jo hulppeat, joten järjestelyidenkin on oltava kunnossa. Majoitamme vieraat Scandic hotelliin, josta on helpot yhteydet turnauspaikoille.

Telia 5G Arenalla tapahtuu ennen kevätturnauksen alkuakin. Perjantaina 6.4 klo 18:00 pelataan MM-karsintaottelu Suomi – Espanja, sekä turnauksen päätöspäivänä sunnuntaina 8.4 HJK:n Veikkausliigan avausottelu HJK-Ilves klo 17.00.

- Haluamme tarjota koko turnauksen väelle muutakin kuin pelkän junioriturnauksen. Tästä tulee loistava tapahtuma, Muurinen päättää

Otteluohjelmat ja tulospalvelut >>

Seuraa myös:

Facebook:  @HJKkevatturnaus
Instagram:  @hjk_kevatturnaus

Teksti: Jonne Kerkkänen
Kirjoittaja opiskelee urheilutoimittaja-linjalla Laajasalon opistossa